Anetka888

off
JménoAneta
Věk33 let (Blíženci)
BydlištěJižní Čechy
Twitter@Anetka8
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Anetka888
plakát
Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět
18. února 2020
další názory k seriálu

Trochu zklamání

Viděla jsem všechny díly Ano, šéfe!, takže jsem byla nadšená, že se nám Zdéňa vrací, ale nějak to není ono. Začátek epizody je dobrý, převleky, hodnocení, pár hlášek, ale pak už je to víceméně nudné a nic moc zajímavého se tam neděje. Americkou předlohu neznám, takže nemůžu porovnávat, ale radši bych byla pro další sérii Ano, šéfe!, to mě bavilo, i když to bylo taky ve finále pořád dokola. Tohle se ale podle mě omrzí rychleji.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
Partička
30. prosince 2011
další názory k seriálu

Partičkofil

Každému sedne jiný humor. Duo Suchánek - Genzer známe z Tele Tele a Mr.GS, podle mě je ale Partička jejich nejlepším počinem. Obvzlášť humor Suchánka a Sokola je pro mě jako ušitý, takže si nemůžu pomoct, ale dávám 100%. Jsem tak trochu Partičkofil. Ale chápu, že se najdou tací, kteří tenhle humor musí nesnášet, ale zajímalo by mě, čemu se smějí oni.

Edit: Lehce snižuji hodnocení. Opakovaný vtip už není vtipem...

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 28 lidí
90 %
plakát
Internát Černá laguna
19. června 2011
další názory k seriálu

Internát

Postupem času se z toho stává jeden z mých nejoblíbenějších seriálů. A že je to španělský seriál, čemuž se občas lidi diví? To vůbec nevadí, nepleťte si to s telenovelou. Záhady a zápletky se stále rozvíjejí a stupňují, chvílema je to sice natahované, ale to jsou všechny seriály a něco se přece dít musí. A opravdu mě rozuzlení neuvěřitelně zajímá, nedá se předvídat. Nejvíc mě baví věci kolem Marie, Fermína a Ivana. A jak už zmínil Hlawoun - seriál je opravdu příjemným překvapením. Nenudila jsem se u něj nikdy.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %