avatar uživatele

Triasan

off
JménoTriasan (nebo prostě Tris) [reálné nenapíšu]
Věk22 let (Štír)
Bydliště
Twitternemám
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Triasan
plakát
Vlčí mládě
26. srpna 2015
další názory k seriálu

Hodnocení sérií, 1 - první polovina 5 série.

Na úvod, o TW jsem slyšela od jednoho kamaráda, nemohl si to vynachválit, já jsem viděla prvních 5 dílů a trochu mě to zaujalo, dala jsem tomu šanci a teď jsem za to fakt ráda, TW jsem si velmi oblíbila a za pár dnů jsem zhlédla všechny série a díly, co doposud vyšly a nedočkavě čekám na další(ano, úplně jsem to hltala). Miluju nadpřirozeno, knihy, filmy, seriály, takže pro ty, co mají rádi nadpřirozeno, + taky romantiku (která mi osobně tam někdy neseděla, ale budiž), + horrorovou atmosféru (které je tam celkem dost), tak doporučuji. Možná vás to nezaujme hned od prvního dílu, ale dejte tomu šanci, pořádně se to až rozjíždí od 2. série, ale i ta 1. není špatná :)

1. - 87%, dobré, ale irituje mě Allison (nesympatie mám k ní celou dobu, jsem ráda, za to, co se stalo v 3. sérii, každý má ale na ní svůj názor, který nikomu neberu a svůj nikomu nenutím, mně tam prostě neseděla)

2. - 96%, dobrý děj a nemám k tomu moc co vytknout, možná tak Allison & Scotta a ten jejich utajovaný vztah se mi tam moc nelíbil, ale jinak super série, kde se už začalo něco dít.

3. - 100%, děj + zápletky apod, super, ale někdy nepřehledné, člověk musí být furt ve střehu (což je + a zároveň -). Záporáci mi úplně vyhovovali, Deucaliona jsem si celkem oblíbila.

4. - 98%, Sice mě naštvalo, že odklidili Petera, ale podle mě se ho tak snadno nezbaví, doufám, děj apod. dobrý. Liamovi jsem zatím nepřišla na chuť.

První polovina 5. - 88%, u 5 mě zatím moc nezaujali záporáci, celkově se mi to, co se se Scottovou smečkou děje nelíbí (ale přiznejme si, že to dřív, či později muselo přijít). Scott se zatím nechová tak, jak by se měl na svou pozici chovat a nechává si dávat pořádně do těla (jaj, jak se snažím nespoilerovat). Doufám, že tam vysvětlí pár věcí (např. Petera). Celkově Theo mi je nesympatický, ale alespoň je to důkaz, že ho herec hraje fakt dobře, ani můj neutrální postoj k Liamovi se zatím nezměnil. Nemůžu se dočkat další poloviny 5 série :)

Dávám 100%, protože jsem si seriál naprosto zamilovala (i když mi tam třeba něco nesedělo, ale zavděčit se všem prostě nejde, a nejde, aby byl seriál úplně bez chybičky). Doufám, že jsem moc nevyzradila :) a možná to ještě několikrát poupravím.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %