avatar uživatele

Katusloveyou

off
JménoKateřina
Věk22 let (Váhy)
BydlištěSeverozápadní Čechy
Twitter
Instagram
FacebookNedám...
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Jsem osoba, kterou nazývají bláznem, neboť nosí stále jen černou (ale nepředstavujte si nějaký emo make-up atd., ve skutečnosti make-up celkově používám jen výjimečně, jen se prostě cítím pohodlně v černé), čte (trochu i píše a sleduje) fantasy, poslouchá raději rock&metal... než prvoplánovou momentálně moderní muziku (a.k.a. - poslouchám např. Rammstein, The Rolling stones, AC/DC, Nirvana, Sabaton, Metallica, Green Day, Black Veil Brides, Kiss...), zajímá se o psychologii (hodně...), občas má problémy vyjádřit se plně česky (angličtina se stala až moc velkou součástí mého života, hádám), ví něco málo o nadpřirozenu (prý není normální si se samostudijním účelem pročítat satanistické stránky), nepotřebuje moc lidí k tomu aby přežila, avšak když už se najde někdo zajímavý, tak se o něj zajímám mnohem více než o sebe, není líná se učit, aby měla známky, jaké chce a spoustu dalších věcí...

No, možná jste si o mně už udělali nějaký obrázek, ale abych vám to ještě trochu přiblížila - pokud jsou moje psychologické schopnosti dostatečné tak jsem jasný melancholik a INFJ.

Mohla bych psát mnohem více, ale k čemu když to stejně nikdo nečte.



Aktuálně ujíždím na (maratony, netrpělivě čekám na nové epizody):


Sledovala jsem/stále příležitostně sleduji (již ukončené seriály, které jsem zbožňovala; seriály, které stále sleduji, ale jen když dostanu náladu):