avatar uživatele

WeeLass

off
JménoVojtěch
Věk31 let (Vodnář)
BydlištěPraha 10
Twitter
Instagram
Facebookwww.facebook.com/woighta
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Není to zas tak dlouhá doba, co jsem se stal jedním z Vás. Chci tedy říct, že nyní se už můžu právoplatně prohlásit za "seriálového maniaka".

Svůj profil průběžně aktualizuji, abych viděl pohromadě všechny svoje lásky.

Miluju horory, thrillery, komedie a muzikály.

Za poslední 4 roky jsem narazil na mnoho zajímavých seriálů, ale jen jeden z nich vyčnívá a stává se mým nejoblíbenějším vůbec.



V profilu seriálu najdete titulky k celé 1. řadě. Začínám pracovat na 2. řadě, a doufám, že Vaše oblíbené titulky budete mít vždy v co nejkratším možném čase.

ZAMILOVANÉ




OBLÍBENÉ




UKONČENÉ/ZRUŠENÉ




SRDCOVKY aneb moje (sestupně řazená) seriálová evoluce




STOJÍ ZA ZMÍNKU aneb co se nevešlo ani do jedné kategorie


- Osobně nemám v oblibě seriály anglické produkce, ani se nepobavím nad anglickým suchým humorem, ale v případě sci-fi zápletky, to může být úplně jiná kapitola. A byla. Musím podotknout, že některé scény byly vážně úsměvné, ale scénář a celková režie byla na vysoké úrovni. Vážně mě mrzí jeho zrušení.


- Zprvu jsem nevěděl co mám od tohoto seriálu očekávat, v průběhu řady, která podlé mého názoru byla neskutečným způsobem intervalově rozkouskovaná, tudíž jsem začal ztrácet pojem o jeho podstatě a ději. Koneckonců padlo pár vtipných hlášek, pár zajímavých případů, asi je škoda, že nebyl prodloužen. Ale chybět nebude.


- Ačkoli nejsem zastáncem superhrdniských filmů, ba seriálů, tak mě tenhle příběh něčím dostal a už se vážně těším na ztvárnění Supermana v druhé řadě v porovnání s klasickým Mužem z oceli.


- Tak jo, tohle můžu. Krásná Lily Rabe, kterou jsem poznal poprvé v AHS, v kombinaci s nadanou Kylie Rogers a celé je to zabalené do temné a napínavé mimozemšťanské atmosféry. Tady je jeho zrušení vážně ku zaplakáni.


- Jasně, není to klasický kultovní snímek, je to remake od MTV, který se více soustředí na vztahy, na psychicky "labilní" Emmu a alternativní hipterský hudební doprovod. Jsou tam zajímavé scény, ale spíše bych se přikláněl k brzkému uzavření děje seriálu na konci této série.


- Než byl vůbec odvysílaný první díl, nijak jsem se pro tenhle seriál po shlédnutí traileru nenadchnul. I když "mistra hororu" Stephena Kinga mám rád, četl jsem od něj jen dvě díla a to Osvícení (s filmovým ztvárněním) a Rose Madder (nikdy neztvárněn), a tak jsem byl zvědavý. Nakonec jsou moje dojmy z téhle minisérie více než kladné, vážně zajímavá zápletka. THUMBS UP