avatar uživatele

Umbaros

off
JménoJakub
Věk33 let — narozeniny slaví za 10 měsíců (Beran)
BydlištěOlomouc
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
trofej
Osobní profil

Dneska mám tak pět vteřin volného času. Kdy mě nehoní život a všechny možné jeho resty. Takže můžu upravit profil, jelikož ty pavučiny v tomhle okně jsou snad hmatatelné.

Kdo jsem? Já jsem já. Jedna kolegyně v práci říká, že jsem strašně hodný a milý člověk. Další kolegyně říkají, že jsem nevychovaný blbec. Můj přítel říká, že mě má rád, ale někdy ho podezřívám, že kecá. Tak si můžete vybrat.

Miluju a občas strašně nenávidím život. Jsem hrozně náladový, někdy až depresivní. Nemám moc přátel, vlastně vím tak o dvou. Mám dva psy, které miluju víc než všechno na Světě. V poslední době jsem propadl Netflixu. Miluju hudbu a nesnáším ticho, když ho nemám pod kontrolou. Miluju knihy, ale nemám na ně čas. Rád si povídám s lidmi skryt za obrazovkou, protože skuteční lidé mě děsí.

Takže součet těchto vlastností tvoří mou osobnost. Někdy si říkám, že nic moc. Fešák taky nejsem. Ale na druhou stranu, hraju s tím co mám. A to nejdůležitější pro mě je, abych ze sebou dokázal žít. Takže žiju, díky za optání.

p.s. na všechny zprávy odpovídám, jen někdy i s půlročním zpožděním. Omlouvám se, snažím se zrychlovat :D


Poslední názor na seriál, který jsem viděl:



Momentálně sleduji, přidávám epizody, videa, hudbu, apod.:












Moje TOP 10:



(popis v přípravě)