avatar uživatele

Charlie.Sambora

off
JménoCharlie
Věk36 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Charlie.Sambora
plakát
Prolhané krásky: Perfekcionistky
4. března 2020
další názory k seriálu

Perfekcionistky

Seriál se mi moc líbil. Po shlédnutí jsem z nostalgií vzpomínala na PLL a došla jsem k závěru, že je dobře, že seriál skončil už po první sérii. Na dalších x let rozuzlování bych asi neměla nervy a nebo bych pošla věkem - což je víc pravděpodobné:-)

Co se týče postav, hned v úvodu mi nebyla sympatická postava Nolena a Dany. Ale co už. Zároveň jsem byla překvapená Alison. A co se týče Mony, tak ta mě bavila ze všech nejvíc.

Rozuzlení mi tedy přišlo nic moc. Budu se muset na seriál po čase mrknout znovu, abych přišla na to, kdo byl ten "profesor" či co.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
The Lying Game
5. srpna 2017
další názory k seriálu

Takový ten seriál o dvojčatech

Tento seriál jsem začala sledovat tak nějak z nouze. Knížky jsem přečetla všechny a moc mě bavily. Ale co se týče seriálu, nemohu jej kladně hodnotit. Respektive jeho druhou řadu. První řada se mi moc líbila a abych byla upřímná, myslím si, že bohatě by stačila jedna řada. V té druhé se to tak nějak táhlo jako nudle. Za mě zklamání. Každopádně konec totálně zkazili, doufala jsem, že se tak nějak všechno víc rozuzlí a ono ne.

Co se týče té první řady, prvních pár dílů jsem byla doopravdy mile překvapena a těšila se, co bude dál. Potom ale seriál začal docela nudit. No, nic, dávám 50 za první sérii.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Policie Modrava
4. června 2015
další názory k seriálu

Konečně...

...konečně pěkná česká, lidová kriminálka. Každý díl je něčím jiný. Jsem ráda, že se čeští tvůrci neopičí po američanech, kdy v každé kriminálce neumějí nic jiného než tasit zbraně.

Tato kriminálka mi přijde tak nějak jako ze života. JJe vsazená do opravdu nádherného prostředí Šumavy a herci jsou vesměs všichni nad míru sympatičtí. Jestli se někomu můj názor nelíbí - prosím. Ukamenujte mě:-)

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Super drbna
4. dubna 2015
další názory k seriálu

Mno...

co napsat. Dnešní mládež je zkažená. A proč? Protože se dívá na hovadinky typu "My z Apr Íst sájdu". S velikým odhodláním a zvědavostí jsem si stáhla pár dílů, že se jako budu koukat. Díky bohu, že ty díly byly jen tři. Protože představa, že tyhle namyšlené, snobské děti budu pozorovat dalších 6. sérií, by bylo nad mé síly. Ale pokud se to někomu líbí, nic proti. Jen když mi to nenutí. Tak a teď mě prohlašte za kacířku a pověste na lampu:-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
0 %