5. 11. 2012

House končí i u nás, Obchoďák se zavírá a další střípky

House končí i u nás, Obchoďák se zavírá a další střípky

Přišel čas se opět podívat do českých seriálových luhů a hájů. Půjde především o rušení seriálů u nás, ale našlo se i pár premiér, o kterých se dočtete v této malé bleskovce.

  • Dr. House přijde naposledy… a to i u nás. Premiéry osmé řady se čeští fanoušci dočkají koncem listopadu, jak jinak než na Nově. A jak už jistě víte, tak osmá řada je závěrem celého seriálu.
  • Ententýky a Obchoďák se loučí. Díky nízké sledovanosti, kterou si Jednička a Prima family pojistily ne zrovna dobrými vysílacími časy, se ani jeden ze seriálů nedočká druhé řady. A to do těchto seriálů bylo ze strany obou televizí vkládány takové naděje.
  • Česko Slovensko má talent slaví úspěch. Již třetí rok této reality-show a sledovanost neklesá, spíš stoupá. Díl vysílaný 28. října si nenechalo ujít 1 220 000 diváků. A jelikož se finále pomalu blíží, tak čísla budou zjevně stoupat.
  • Nova do svého seriálového odpoledne přidá i Pohotovost Miami (Miami Medical). Jde o zrušené drama CBS o týmu chirurgů. I když u Američanů zrovna neuspěl, tak se Nova rozhodla tento 13-ti dílný seriál odvysílat. Od 13. listopadu se s ním bude potkávat pravidelně v úterý ve 13:35.
  • Letošní novinka Elementary se již brzy dočká české premiéry. Již 13. listopadu na kanálu AXN a pak vždy v úterý ve 21:00 budeme moci toto detektivní drama sledovat.
  • Na Slovensku se nedávno začala na Markíze vysílat již devátá řada sitcomu Dva a půl chlapa. U nás zatím fanoušci stále čekají na osmou řadu. Nova si zjevně dává na čas, takže reprízuje předchozí řady na Nova Cinema.
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maarti

Maarti

aspoň se mamka konečně dozví, jak to s Housem dopadlo..Navíc Stráňův dabing je perfektní :)
před 11 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Na House se moc těším :) sice jsem si mohla stáhnout a už to dávno vidět, ale co, aspoň se na to kouknu...
před 11 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

a cool podle mě od víkendu vysílá last man standing.
před 11 roky
Další články k tématu