28. 12. 2012

Spoilerland: HIMYM, Castle, TVD, CSI a Dexter - co se stane?

Rádi byste věděli, co se stane ve vašich oblíbených seriálech? Nemáte rádi čekání? Tak čtěte!

V zimní přestávce spousta seriálů odpočívá a redaktoři zahraničních zdrojů nemají nic lepšího na práci, než spekulovat o dalším vývoji jejich oblíbenců. Občas se ale mezi divokými a nicneříkajícími spekulacemi objeví dopředu ohlášené spoilery a mírná překvapení od tvůrců, která čekají diváky v jarním vysílání.

Tudíž upozorňujeme všechny, co nechtějí přijít o překvapení – nečtěte dál.

My jsme vám to říkali.

Co v Castleovi?

Beckettová se znova dostane do rukou terapeuta. Michael Dorn (jo, poručík Worf ze Star Treku) si tak zopakuje roli Dr. Burkeho. Na jeho pohovku nepřivedou Beckettovou problémy s Castlem (jak by se možná dalo předpokládat), ale další výměna názorů se senátorem Brackenem (Jack Coleman). Zdá se totiž, že vraždy vedou k Beckettové a ta se rozhodne situace využít, aby konečně našla vraha své matky. Při hledání se prý ale přestane kontrolovat – jak a proč není ale známo. A nic prý nebude takové, jak se na první pohled může zdát. Epizody s těmito spoilery se budou vysílat v únoru.


A v The Vampire Diaries?

Po podzimním finále byli fanoušci pravděpodobně mírně rozladěni z toho, že ohledně Jeremyho a Bonnie se nevyřešilo tolik, kolik by mělo. Proto Julie Plec nastiňuje, že v dalších dílech se po záblesku naděje v podzimním finále dočkáme mezi těmito dvěma postavami i něčeho většího.


Matka… v MATCE?

Teď se úplně oprostíme od hledání matky a zaměříme se na jinou matku – na Robininu. Carter Bays totiž naznačil, že na Robinině svatbě se pravděpodobně potkáme i s jejími rodiči – a to s oběma. Jak Scherbatsky senior, tak i jeho manželka mají velmi velkou šanci se objevit na svatbě jejich dcery. Robin a Barney prý novinu o svatbě oznámí jejímu otci, který z toho ale radostí skákat nebude. A Robin? Ta prý bude muset odložit veškerý odpor k němu, aby se mohla v životě pohnout a vdát se.


CSI = speciální epizoda

Tak, tak. V CSI se chystá speciální epizoda se speciálními hosty. Epizoda má být z tenisového prostředí a přivítáme v ní někdejší světové jedničky Lindsay Davenportovou a Chris Evertovou. Nápad na epizodu pochází z hlavy Elizabeth Shueové, která v seriálu od roku 2012 ztvárňuje Julii Finlayovou.
Finn prý hrála tenis už jako malá a chtěla se stát profesionální tenistkou, ale na vysoké škole se věci změnily a stala se kriminalistou. Později jí ale tyto zkušenosti přijdou vhod. Evertová s Davenportovou komentují tenisový zápas, na kterém se stane vražda. Finlayová se vyptává Evertové během jejího tréninku, ale ta si nechce dát pauzu, tak jí Finn nabídne, že si s ní během odpovídání na otázky zacvičí.


A na závěr trochu toho Dextera

Dexterovi zrovna moc nepomůže, že Quinn začne flirtovat s jeho chůvou Jamie. Bude se mu to ale snažit co nejvíce znepříjemnit, takže se Quinn tímto tímto krokem dostane do příznačné jámy lvové. Quinn se ale naučil nic před Dexterem neukazovat. Ví o spoustě věcí, o kterých ostatní na stanici nemají ani tušení, a čeká, až přijde příhodný okamžik.
Na otázku, jestli Quinn randění s Jamie přežije, odpověděl tvůrce Scott Buck takto: „Nedokážu si představit, že by z toho byl Angel šťastný.“



Překvapily vás některé zvraty? Myslíte, že se spoilery končíme? Kdeže! Ještě vás čekají spoilery z Cougar Town, Spartaca, Smash, B&B a spousty dalších seriálů!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
misulka78

misulka78

Bonnie a Jeremy? To zase budou scény :D
před 11 roky
Moreene

Moreene

Bonnie a Jeremy jdou úplně mimo mě, oba jsou tak nesympatičtí, takže by klidně mohli ze seriálu...
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

Angel, Dexter ani Debra asi nebudou nadšeni
před 11 roky
Další články k tématu