20. 1. 2013

Body of Proof odsunuto

Body of Proof odsunuto

Naštěstí ne výrazně. Kriminální drama Body of Proof (Tělo jako důkaz) s Danou Delany v hlavní roli, které mělo původně odstartovat svou třetí sezónu 5. února, se o dva týdny posouvá. Premiéra se tedy uskuteční 19. února.

Zdroje uvádí, že se ABC rozhodlo posunout seriál kvůli projevu prezidenta Obamy, který se bude vysílat 12. února. Stanice nechtěla seriálu dávat pauzu hned po první epizodě, proto se rozhodla premiéru takto odložit.

Fanoušci se ale můžou začít těšit. Výkonný producent seriálu, Matthew Gross, jim totiž slibuje, že se seriál vrátí s ještě skvělejšími příběhy.

Přes léto Body of Proof zaznamenalo velké změny. Polovina původních postav se nevrátí, vystřídají je nové tváře.

Seriál to má už od první série nahnuté, jelikož jeho sledovací čísla sahají hluboko do podprůměru. Již dvakrát se mu však povedlo zachránit si krk, takže dělat předčasné závěry o tom, že na nás čeká poslední série, by nebylo moudré.

I když… no, pokud máte seriál rádi, užívejte si ho, dokud můžete. Trendem je každoroční snižování sledovanosti, pouze výjimky si ji dokážou zvednout. Něco mi říká, že BoP výjimkou nebude.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

No, máš pravdu, ale nebudeme předbíhat, třeba mu ty velký změny v obsazení fakt pomůžou jen...
před 11 roky
Další články k tématu