22. 1. 2013

Dallas: Jak J.R. seriál opustí? [SPOILER]

Dallas: Jak J.R. seriál opustí? [SPOILER]

Současný Dallas našel inspiraci v předchozí verzi seriálu. Konkrétně si z ní vypůjčí dějovou linii k tomu, aby vysvětlil JRův náhlý odchod.

Podle magazínu TV Guide bude tento ikonický padouch, kterého desítky let hrál v listopadu zesnulý Larry Hagman, zavražděn neznámým útočníkem někdy uprostřed druhé série. Tato zápletka jistě fanouškům původní soap opery něco říká, jde totiž o kopii cliffhangeru z roku 1980, která se odehrála v epizodě „Who Shot J.R.“ (Kdo postřelil JRa).

„Všem se nám zdálo, že nechat JRa zemřít přirozenou cestou by bylo úplně nevhodné, a to nejen z úcty k této postavě, ale také k Larrymu Hagmanovi,“ řekla výkonná producentka seriálu, Cynthia Cidre.

Jak už jsme dříve psali, jeho pohřeb je naplánovaný na osmou epizodu, která se do vysílání dostane 11. března. První díl druhé řady se odvysílá již příští pondělí.


Těšíte se na druhou sérii? Jste zvědaví, jak si s touto vraždou tvůrci poradí? Vymysleli byste originálnější nebo vhodnější smrt pro tuto nezapomenutelnou postavu?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Ajam

Ajam

Ano J.R. si takový konec plně zaslouží.A to nemyslím nijak zle.
před 11 roky
Další články k tématu