24. 1. 2013

Znáte Girls? Měli byste. Vítězky Glóbů získaly třetí sérii!

Znáte Girls? Měli byste. Vítězky Glóbů získaly třetí sérii!

I když stanice HBO zatím odmítla zprávu komentovat, tvůrkyně Girls a zároveň představitelka hlavní role, Lena Dunham potvrdila, co každý už nějaký ten pátek očekával. Komedie se vrátí se třetí sérií.

„Začínáme třetí řadu na konci března. Jsem nadšená!“ řekla herečka v rozhovoru s Alecem Baldwinem.

Stanice se na třetí sérii Girls připravuje již několik měsíců (více v této bleskovce). Uzavřela novou smlouvu s výkonnou producentkou seriálu, Jenni Konner, která se vrátí také jako showrunnerka, společně s Dunham. Mírné změny budou pouze v kruhu scénáristů, kde Bruce Erica Kaplana vystřídá na pozici výkonného producenta Paul Simms. Kaplan totiž pracuje na vlastním pilotu pro HBO.

Dunham také uvedla, že si Girls v příští sezóně zaberou jeviště v Silvercup Studios, které doteď obýval za pár týdnů končící 30 Rock.

I když sledovanost druhé série klesla, HBO není připraveno seriál odpískat. Ani ne před dvěma týdny komedie proměnila ve výhru obě nominace na letošních Zlatých glóbech – získala cenu jak za nejlepší komediální seriál, tak za herečku v hlavní roli.

EDIT (25. 1.): HBO dnes oficiálně potvrdilo třetí sérii. Ta si polepší o dva díly, bude dvanáctiepizodní, oproti prvím dvěma, které mají dílů pouze deset.


Tak co na zprávu říkáte? Patříte k těm, kteří seriálu a herečce Glóby přejí? Nebo naopak nechápete, co na této komedii kritici vidí?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Thomkl

Thomkl

Já nechápu jak mohly Girls získat cenu za komedii (přečetla jsem to správně?) Mě se to tedy moc nelíbí,...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Edit článku: HBO dnes oficiálně potvrdilo třetí sérii. Ta si polepší o dva díly, bude dvanáctiepizodní,...
před 11 roky
zuza99

zuza99

Super, super, super :)
před 11 roky
Další články k tématu