4. 12. 2013

The Soul Man má třetí sérii

The Soul Man má třetí sérii

TV Land je v dobré náladě. Stanice oznámila, že její sitcom The Soul Man se vrátí se třetí sérií. Nová řada má prozatím jistých osm epizod. Rozhodnutí přichází více než tři měsíce po skončení druhé série.

Stejně jako loňské obnovení, i letos byl klíčovým faktorem přívětivý výsledek, kterého seriál dosahoval u černošských diváků. Během prvních dvou sérií si The Soul Man držel rating 3.7 u černých žen 25–54 let a 3.0 u černochů 25–54 let.

„Jsme rádi, že tento seriál patří do našeho portfolia sitcomů,“ řekl Larry W. Jones, prezident stanice. „Fanoušci The Soul Man jsou hybnou silou, která stojí za úspěchem seriálu. Díky jejich vášni naše stanice získává stále nové diváky.“

The Soul Man ukazuje život bývalé hudební hvězdy, ze které se stal reverend. Ten se nyní snaží se svou manželkou zvyknout si na méně luxusní styl života, do čehož se mu ovšem přimíchají trable s bratrem.

Seriál je spin-offem populárního sitcomu Hot in Cleveland (Nouzové přistání).


Sledujete The Soul Man? Baví vás tento sitcom, jste rádi za obnovení?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

vždycky jsem se chtěla mrknout, ale je to tak málo vnímaný seriál, že by se díly sháněly debilně, titulky...
před 10 roky
Další články k tématu