25. 3. 2014

Vikingové si dobyli třetí sérii!

Vikingové si dobyli třetí sérii!

Rangar, Lagertha a zbytek Vikingů můžou slavit vítězství. Stanice History Channel dnes oznámila, že svému původnímu seriálu objednává desetiepizodní třetí sérii.

Toto rozhodnutí není žádným překvapením. Premiéru druhé série sledovalo 3,6 milionů diváků s ratingem 1.3, tedy stejně jako finále první řady. Při připočtení čísel z týdenního opakování pak seriál zaznamenával nárůst o dalších padesát až šedesát procent.

„Seriál Vikings vzal svou cestu útokem a vyčlenil se jako jedno z nejlepších a vizuálně nádherných dramat v televizi,“ řekl Dirk Hoogstra, generální ředitel History Channel. „Se svými vášnivými a oddanými fanoušky položil seriál pevné kameny skriptovému seriálovému žánru na naší stanici.“

Natáčení třetí řady, která se na televizních obrazovkách objeví v roce 2015, začne již v létě.


Jste fanoušky tohoto historického klenotu? Těší vás, že se seriál vrátí s novou řadou? Jak si druhá série stojí v porovnání s první?

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Merenwen

Merenwen

A vydobyli si ju zaslúžene... GO VIKINGS! :D
před 10 roky
Tulrika

Tulrika

Tak to mi zase jednou udělali radost
před 10 roky
Earenis

Earenis

Bezva zpráva:)Mají to zasloužené, pro mě jeden z nejlepších seriálů poslední doby
před 10 roky
Další články k tématu