2. 3. 2013

Downton Abbey: Kdo další se nevrátí?

Downton Abbey: Kdo další se nevrátí?

Downton Abbey (Panství Downton) se uvolnil další pokoj.

Už z předchozích týdnů víme, že se po třetí sérii tohoto britského hitu nevrátí Jessica Brown Findlay (Sybil) a Dan Stevens (Matthew).

Nyní na řadu přišla otázka, jak to vypadá s herečkou Siobhan Finneran, která v seriálu hraje od začátku služebnou Sarah O'Brien. Výsledek? Jak už nadpis napovídá, ani Sarah se ve čtvrté sérii neobjeví.

„Už se nevrátím,“ řekla herečka exkluzivně pro britské noviny Mirror. „O'Brien je pěkně ohavné lidské stvoření. Bylo báječné tuto roli hrát.“

Zdroje uvádí, že odchod služebné proběhne mimo kameru. To nebude těžké, jelikož se čtvrtá série bude odehrávat šest měsíců po posledních událostech. To je velká změna oproti dramatickému odchodu dvou předchozích zmíněných, kteří svou labutí píseň zazpívali před fanoušky na obrazovkách.

K odchodu Finneran se vyjádřil také tvůrce seriálu, Julian Fellowes: „Pokud chce odejít herečka ztvárňující služebnou, není to vůbec žádný problém. Vše se vyřeší tak, že její postava prostě jen dostane novou práci.“


Jak se vám Sarah v seriálu líbila? Bude vám scházet? Nebo jste naopak rádi, že je konečně pryč?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Elža

Elža

Jsem zvědavá, co se tam tedy bude dít, když odcházejí ty důležité a známé postavy.
před 11 roky
pufina

pufina

Zrovna tahle zlá a zákeřně vypočítavá postava mi tam bude docela chybět. Stejně jako to bylo bez Sybil...
před 11 roky
veronikabergerova

veronikabergerova

Taky mě mrzí,že už nebude pokračovat Dan Stenenson-Matthew Crawley.Viděla jsem na netu zatím poslední...
před 11 roky
Další články k tématu