20. 3. 2013

CSI obnoveno!

CSI obnoveno!

Jak jsme tipovali, tak se i stalo. Před pár minutami stanice CBS oznámila, že obnovuje svou kriminální stálici CSI (Kriminálka Las Vegas) pro 14. sérii.

Stejně jako u NCIS (Námořní vyšetřovací služba) stanice prodloužila smlouvu s hlavní hvězdou seriálu, hercem Markem Harmonem, tak učinila nyní u CSI. Ted Danson dostal novou smlouvu a tím pádem stanice již nemusela déle čekat a mohla oficiálně oznámit obnovení seriálu pro příští sezónu.

Podle zdroje herec uzavřel opět dvouletou smlouvu, ve které je jeho plat stanoven na více než 200 000 dolarů za epizodu.

Kromě Dansona se vrátí také všichni současní herci – Elisabeth Shue, George Eads, Jorja Fox, Eric Szmanda, Paul Guilfoyle a Robert David Hall. Kromě nich se v nové řadě objeví také Wallace Langham, Elisabeth Harnois, David Berman a Jon Wellner.

Čtrnáct sérií už je dost slušné číslo. Z celé kriminální větve pravděpodobně příští rok zbyde pouze originální CSI; Miami bylo ukončeno loni, New York bude s největší pravděpodobností letos následovat.

„Scénáristé a producenti odvedli s vývojem seriálu skvělou práci. Show v čele se skvělým Tedem Dansonem a Elisabeth Shue v doprovodu s milovanými a talentovanými původními členy týmu nabrala druhý dech,“ řekla v oficiálním vyjádření prezidentka sekce zábavy CBS, Nina Tassler.

Prezident CBS, David Stapf, k tomu dodal:

„CSI je jedna z nejlepších celosvětových značek, kterou můžeme najít téměř v každé zemi světa.“

Seriál nedávno vyhrál cenu za nejsledovanější seriál na světě, a to dokonce třetí rok po sobě a celkem pětkrát za posledních sedm let. CSI si ve středeční večery udržuje stabilní počet diváků, kterých k obrazovkám průměrně usedá téměř dvanáct milionů.


Sledujete CSI ještě pořád? Jak se vám líbí nové složení týmu? Myslíte si, že si seriál stále drží stejnou kvalitu, kterou měl před třinácti lety?

(Zdroj: Deadline)

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Maarti

Maarti

To je dobře, já sice koukám na českou verzi na nově, ale i tak mě to potěšilo..jsem docela zvědavá na...
před 11 roky
kacka.irena

kacka.irena

souhlasím s tím, že Miami nebyla škoda zrušit. Nicméně mě se líbily i díly s Langstonem....
před 11 roky
julpraza

julpraza

Las Vegas je suprova Miami se dala ale New York se mi nelíbil ale raa jsem koukala na všechny
před 11 roky
Další články k tématu