2. 4. 2013

Game of Thrones: Čtvrtá série oficiálně potvrzena!

Game of Thrones: Čtvrtá série oficiálně potvrzena!

Tak tu máme zprávy, o kterých nikdo nepochyboval! Po nedělním rekordním startu třetí série Game of Thrones (Hra o trůny) dnes HBO oficiálně oznámila, že seriál obnovuje pro čtvrtou sérii! Zprávu oznámil Michael Lombardo, prezident programové skladby stanice HBO.

Seriál, který vzniká podle fantasy knih George R.R. Martina, sklízí od svého počátečního uvedení v roce 2011 slávu a kritické uznání. Za dvě série stihlo GoT posbírat již několik sošek Emmy i Zlatých glóbů.

Jak jsme již psali včera, první díl třetí série přilákal k obrazovkám 4,4 milionu diváků. Epizoda udělala rekord také na pirátských serverech, kdy si ji za den stáhlo více než milion uživatelů a v jednu chvíli díl sdílelo přes sto šedesát tisíc aktivních peerů.

Zdroje uvádí, že by se ve čtvrté sérii mohl v mini roličce objevit sám Martin, který u seriálu zastává funkci jednoho z výkonných producentů.


Radost? Myslíte, že seriál bude pokračovat na takové úrovni, na které začínal? Nebo se dokonce zvedne? Do čtvrté série je daleko. Jak se vám líbil start té třetí? A jakou roli by si podle vás měl slavný autor knižní předlohy v seriálu zahrát?

(Zdroje: Deadline, Deadline 2)

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře24zobraz všech 24 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

třeba se bude snažit a hne sebou :D. moje kámoška je sice přesvědčená, že umře dřív, než to dodělá, ale...
před 11 roky
nevermore

nevermore

Toho se taky dost bojim, že to nestihne dopsat.;)
před 11 roky
redhawkster

redhawkster

nuz som asi jeden z mala ludi ktori GoT nemusia ani citit. Nesadli mi knihy ani serial. Osobne som...
před 11 roky
Další články k tématu