1. 5. 2013

HBO obnovuje!

Kabelová stanice HBO je dnes v dobré náladě a naděluje nové série. No, minimálně jednu. Jeden z jejich seriálů dnes večer dostal objednávku na novou sérii! O jakého šťastlivce se jedná? Čtěte dál…

HBO obnovila pro třetí sérii svou politickou komedii Veep (Viceprezidentka). Objednáno je klasicky deset epizod, které stanice odvysílá v roce 2014.

Julia Louis-Dreyfus stojí v čele hvězdného obsazení jako viceprezidentka Selina Meyer, která pracuje spolu se svým týmem v západním křídle Bílého domu. Seriál během svých dvou let obdržel tři nominace na ceny Emmy, a to včetně kategorie za nejlepší komediální seriál. Z těchto tří proměnil úspěšně jednu; sošku si domů odnesla právě Dreyfus v kategorii herečka v hlavní roli.

Seriál má za sebou zatím tři epizody druhé řady. Obnovení však není velkým překvapením. Nedělní díl sledovalo dosud největší množství lidí – 1,3 milionu. To je o sto tisíc více, než kolik si nenechalo ujít start nové série letos v dubnu. Seriálu jistě pomáhá předskokan Game of Thrones (Hra o trůny), jehož čísla týden co týden rostou a stále lámou nové rekordy.


Sledujete Veep? Jste rádi za obnovení? O čem by měla být třetí série?

(Zdroje: zap2it, Deadline)

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
jukab

jukab

Veep nesleduji, ale předchozí komedii s Julií, New Adventures of Old Christine, si občas pustím ještě...
před 11 roky
ragelly

ragelly

Taky jsem viděla, občas tam byly vtipné díly :) Veep mám na seznamu.
před 11 roky
jincer

jincer

Za Viceprezidentkou hlavně stojí jméno autora - Armando Iannucci. Ten stvořil podobný seriál o britské...
před 11 roky
Další články k tématu