10. 5. 2013

Carrie žije!

Carrie žije!

Šéfové stanice CW jsou očividně ve výborné náladě. Jak jinak si vysvětlit, že stanice před chvílí oznámila, že oficiálně obnovuje všechny své stávající seriály! Ano, je to tak!

Fanoušci The Carrie Diaries, vaše modlitby byly vyslyšeny! Seriál se oficiálně dočká druhé řady.

Stejně tak se vrátí s novou sérií i Nikita. Stanice tak již nemá žádné eso v rukávu, všechny karty jsou oficiálně vyloženy.

Obnovení Nikity není velkým překvapením. I když zatím není potvrzen počet epizod, předpokládá se, že se Nikita vrací se závěrečnou čtvrtou řadou se zredukovaným počtem dílů, kterých bude pravděpodobně šest.

Producent seriálu, Craig Silverstein, na Twitteru uvedl, že sice bude méně epizod, nicméně fanoušci můžou očekávat epické zakončení.

Na druhou stranu Carrie mnohým vyrazila dech. Po objednání pěti nových seriálů to již vypadalo beznadějně, jelikož místo v programu není nafukovací. Stanice se však rozhodla dát seriálu další šanci, čímž jistě potěšila nejednoho nadšeného fanouška!

Ani zde není počet dílů jistý, ale zdroje uvádí, že se seriál vrátí pravděpodobně opět v midseason a tím pádem dostane klasickou objednávku na třináct epizod.

Přesnější informace se dozvíme pravděpodobně příští týden během Upfronts tiskovky.


Už jste se pořádně hlasitě zaradovali? Komu spadl kámen ze srdce? Kdo se rád podívá na nové díly Carrie? A jak si představujete závěr Nikity? Bude to velkolepé finále?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře25zobraz všech 25 příspěvků
haroska

haroska

No hlavně Carrie skončila pěkně blbě, takže prostě MUSELI prodlouzit :)
před 10 roky
dagsoftware

dagsoftware

Za Nikitľu som rád
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

tak carrie si sice nevedla nějak extra, ale zase teen stanice všechny ostatní teen seriály zrušila. je...
před 10 roky
Další články k tématu