4. 12. 2014

Sean Bean žije dál!

Sean Bean žije dál!

Navzdory pesimistickým obavám ze strany fanoušků se stanice TNT rozhodla, že pro jednou vypustí do oběhu pozitivní zprávy. Oznámila, že svou letošní letní novinku Legends prodlužuje pro druhou sérii!

Drama vzniká pod taktovkou Howarda Gordona a Alexandera Caryho (Homeland). Původně byl seriál o agentovi v utajení (Sean Bean) vyvíjen pro stanici NBC, nakonec však přistál u kabelovky TNT. Projket je seriálovou adaptací knihy od spisovatele Roberta Littella.

Seriál se v létě dočkal solidního debutu, kdy premiéru sledovalo 3,6 milionu celkových diváků. Bez dobrého předskokana se ve středu večer sledovanost ustálila na 2,6 milionech lidí.

TNT již z letošních novinek obnovila dramata The Last Ship a Murder in the First. Na svou premiéru čekají dále seriály Public Morals, Proof a Agent X.

Howard Gordon má tímto obnovením v televizních programech hned tři seriály. Kromě Legends jde o již zmíněné drama Homeland na Showtime a dále letošní novinku Tyrant na FX.


Sledujete Legends? Zaslouží si seriál druhou řadu? Jste překvapení, že tentokrát Sean Bean přežil do dalšího kola? :-)

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Destiny

Destiny

Skvělá zpráva :D
před 9 roky
dm66

dm66

Dobre spravy :)
před 9 roky
verunkawrath

verunkawrath

skvělá zpráva :)
před 9 roky
Další články k tématu