16. 6. 2013

Stana Katic ví, jak Kate odpoví na Rickovu otázku

Stana Katic ví, jak Kate odpoví na Rickovu otázku

Upozornění: Článek obsahuje spoilery z finále páté série, pokud jste díl zatím neviděli, tak dál nečtěte, ať nepřijdete o překvapení.

Toto léto bude fanouškům seriálu Castle (Castle na zabití) připadat nekonečné. Ještě je před námi nespočet týdnů, během kterých musíme čekat na to, až seriál odhalí odpověď Beckettové na Castlovu otázku, kterou položil na konci páté série. Očekávání se den za dnem zvyšuje. Řekne Kate na žádost o ruku ano, nebo ne? To se dozvíme v premiérovém díle šesté série.

Minimálně jedna osoba však odpověď již zná. Herečka Stana Katic v jednom z rozhovorů prozradila, že přesně ví, jak její postava bude reagovat.

Katic samozřejmě odpověď nikomu neřekla. Ale přece jen se o tomto tajemství v rozhovoru zmínila:

„Vím odpověď a ne, opravdu vám ji neřeknu,“ sdělila Katic a dodala: „Můžu říct jen to, že její odpověď je naprosto perfektní, ať už co se Kate týče, tak i pro celý seriál.“

Co to ale znamená? To nevíme. Bohužel ani další hereččiny odpovědi nevnesly do celé záhady více světla. Katic vysvětlila, že Beckett dosud pracovala opravdu tvrdě na budování své kariéry. „Část mě si myslí, že by se neměla vzdát svého úspěchu v profesionálním životě, jen aby měla šťastný vztah, ale platí to i naopak. V reálném životě ženy balancují mezi rodinou, vztahy a kariérou doslova v jednom kuse. Proč by Beckett měla být výjimka?“

Nic z toho však neznamená, že jakýkoliv směr vývoje jejich vztahu s Rickem je předem vyloučen. „Jde o New York City a D.C. To není tak daleko,“ řekla herečka. „Samozřejmě taky pomáhá fakt, že Rick je milionář a spisovatel, tzv. může pracovat kdekoliv. Takže jak to může být těžké? Vždyť může najmout soukromé letadlo nebo dvě, vždycky když bude mít Kate dovolenou.“

Výsledek: Naděje stále zůstává. Jen fanoušci prozatím nemají žádnou přesnější odpověď na to, jak se příběh bude vyvíjet.


Co říkáte na finále série? V jakou odpověď od Kate doufáte? Utíkají vám dny bez Castla, nebo nedočkavě odpočítáváte a nemůžete se dočkat, až se seriál zase vrátí na obrazovky?

(Zdroj: zap2it)

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Anyk

Anyk

přesně to si myslím já... otázka, kterou Rick položil je dost měnící (ať už by odpověděla ANO či NE) a...
před 10 roky
Gabik.029

Gabik.029

Já bych to spíš viděla na časový skok - Kate řekla v rozhovoru s tátou, že tu práci chce, takže by...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

to je sice hezké, co stana řekla o tom, proč by kate nemohla pracovat v dc a castle za ní...
před 10 roky
Další články k tématu