14. 8. 2013

Sandra Oh (Cristina) opouští Grey's Anatomy!

Sandra Oh (Cristina) opouští Grey's Anatomy!

Vítězka Zlatého glóbu, herečka Sandra Oh, po deseti letech opustí populární lékařské drama Grey's Anatomy (Chirurgové), ve kterém se proslavila jako doktorka Cristina Yang. Sandra ze seriálu odejde na konci desáté řady v roce 2014.

„Byla to velká pocta, hrát doktorku Cristinu Yang v Grey's Anatomy. Jsem smutná, ale zároveň i zvědavá, kam ji poslední sezóna zavede. Bylo to pro mě velmi emocionální a krajně kreativní rozhodnutí, které plně podpořila Shonda i ostatní scenáristé. Nestává se často, aby herec mohl prozkoumat a vyvíjet svou postavu tak úplně a komplexně. Jsem všem u Grey's nesmírně vděčná za tuto příležitost,“ uvedla herečka v oficiálním prohlášení.

Tvůrkyně seriálu, Shonda Rhimes, fanoušky ujistila, že se Cristině dostane takového odchodu, jaký si zaslouží. „Když Sandra vyjde ze dveří, Grey's Anatomy bude opět navždy změněno.“

Během uplynulé dekády seriál přišel o pěknou dávku představitelů hlavních postav, mezi kterými nechybí Katherine Heighl, T.R. Knight, Chyler Leigh, Eric Dane nebo Isaiah Washington. Hereččin odchod by mohl zamíchat osudem celého seriálu. Smlouvy všech dalších hlavních postav totiž vyprší právě na konci desáté řady.

Stanice ABC se však s vidinou konce jednoho ze svých nejúspěšnějších seriálů nechce smířit: „Našim záměrem je nechat Grey's Anatomy ve vysílání po mnoho následujících let, s tolika původními herci, jak jen to bude možné,“ řekl zástupce stanice v oficiálním vyjádření.


Oblíbili jste si za ta léta Cristinu? Bude vám v následujících letech chybět? Odchod které postavy vás v průběhu let nejvíce zamrzel? Myslíte si, že se seriál blíží do cílové rovinky?

(Zdroj: EW)

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Lareth

Lareth

Zvrácené ďábelské sestry bez jedné ze sester? Sandra je v seriálu opravdu jedním ze základních kamenů a...
před 10 roky
emily84

emily84

Ať je duší seriálu pro každého kdokoliv. Jeden bez druhého to prostě nebude fungovat. "Meredith a...
před 10 roky
Idrial

Idrial

Souhlasím s vámi, bez Sandry to nebude ono, všechny ostatní odchody jsem zvládla, ale takto si seriál...
před 10 roky
Další články k tématu