4. 10. 2013

Covert Affairs obnoven pro pátou sérii

Covert Affairs obnoven pro pátou sérii

Stanice USA Network dala zelenou novým šestnácti epizodám hodinového dramatu Covert Affairs (V utajení), které se na obrazovkách objeví v roce 2014.

Prodloužení přichází týdny předtím, než se seriál vrátí na obrazovky s druhou polovinou čtvrté řady. Není však žádným překvapením, jelikož jde o jeden z deseti nejlepších kabelových skriptových letních seriálů s téměř čtyřmi miliony diváky týdně.

„Žádný jiný televizní seriál nevede diváky po celém světě tak, jako Covert Affairs. Jsme rádi, že seriál přivedeme zpět i v další sezóně,“ řekl Chris McCumber, prezident USA Network.

USA Network se v současné době připravuje na spuštění nového komediálního bloku, ke kterému jí má pomoct také syndikace Modern Family a na novou řadu White Collar.

O svém dalším osudu nemá jasno zatím Suits, který se vrací s druhou polovinou série na začátku roku 2014, a Necessary Roughness.


Sledujete Covert Affairs? Máte z prodloužení radost?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
reallyreallychildish

reallyreallychildish

Jupí..já sice viděla jen 1. řadu a část 3., ale děsně mě to baví. :)
před 10 roky
adil15

adil15

To je skvělá zpráva. V letní sezóně je to můj nejoblíbenější seriál.
před 10 roky
sarhod79

sarhod79

Je tu super zpráva, tento seriál se každou sérií zlepšuje, tak už se těším na nové díly ve čtvrté ale...
před 10 roky
Další články k tématu