25. 10. 2013

Čarodějky jsou zpátky!

Čarodějky jsou zpátky!

Ne úplně, ale i tak si to zaslouží vykřičník! Nejsledovanější stanice současnosti se chystá obnovit moc tří – připravuje totiž remake populárního teen seriálu Charmed (Čarodějky) od Aarona Spellinga, který osm let vysílala stanice WB/CW.

Prozatím není k dispozici příliš detailů. Scénář píšou Chris Keyser (Party of Five) a Sydney Sidner. Projekt je popisován jako nový pohled na původní seriál o třech sestrách čarodějkách, které využívají svou moc ke konání dobra.

Celý projekt je teprve v první fázi – CBS objednala scénář k potenciálnímu pilotu, prozatím se nezavázala k natáčení. Je tedy poměrně velká šance, že z projektu nemusí nakonec nic být. Nicméně není složité si uvědomit, proč (by) k takovému kroku stanice sáhla.

Fantasy v současnosti jedou – The Walking Dead je nejlepší seriál pro diváky pod 50 let. American Horror Story je letos úspěšnější než kdy dřív. Witches of East End se dočkal pozitivního přijetí a Once Upon a Time ještě taky dýchá.

Charmed byl za své doby nejdelší a nejúspěšnější seriál WB – za osm sérií stihl odvysílat 178 epizod, ve kterých nás Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Rose McGowan a Shannen Doherty těšily svou přítomností. I po více než sedmi letech od ukončení na amerických kabelovkách stále běží opáčka.


Patříte do té obrovské skupiny fanoušků, kteří Čarodějky milovali a milují stále? Přáli byste si remake? Kdo by se měl ujmout hlavních rolí? A hodí se seriál na CBS?

(Zdroj: Vulture)

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Mandarina

Mandarina

Hořím zvědavostí jak budou nové úspěšné. Na Čarodějkách jsem vyrostla a občas když běží, tak je opět...
před 10 roky
adla.ko

adla.ko

s jinými herci to už nebude charmed!!! :(
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no jako taky jsem to na základce sledovala, ale zase jsem to nežrala tak jak lidi tady. na tak známý seriál...
před 10 roky
Další články k tématu