7. 11. 2013

Saving Hope: Třetí řada má zelenou!

Saving Hope: Třetí řada má zelenou!

S přívalem obnovování pokračujeme i dnes. Pro změnu se podíváme do Kanady, k televizní stanici CTV. Ta dnes oznámila, že svému původnímu seriálu Saving Hope objednává třetí sérii.

Saving Hope se dočká nových osmnácti epizod, celkem už jich seriál bude tedy mít 49. Natáčení je naplánováno na jaro 2014. Fanoušky ještě čeká premiéra druhé poloviny druhé řady, která se na televizních obrazovkách objeví v lednu.

Seriál patří mezi patnáct nejlepších kanadských programů, co do celkových diváků i ratingů ve všech demografických skupinách. Druhá série, která běžela v létě, si získala příjemných 1,3 milionů diváků.

„Divácká odezva na letní sezónu nás nenechala na pochybách o tom, že je potřeba objednat nové epizody,“ řekl Phil King, prezident CTV. „CTV je pyšná na to, že může fanouškům dopřát další vzrušující a dramatickou sérii, na kterou se můžou těšit, ještě než se seriál po pauze vrátí v lednu.“

K obnovení se vyjádřila také Ilana Frank, výkonná producentka seriálu: „CTV ukázala, že v náš seriál věří. Jsme moc rádi za to, že můžeme pokračovat i se třetí sezónou. Nemůžeme se dočkat toho, až opět dáme hlavy dohromady a budeme pokračovat ve vytváření příběhu pro naše postavy.“


Sledujete Saving Hope? Jste rádi, že se seriál vrátí i se třetí řadou?

(Zdroj: CTV)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

já se jen divím, že není problém natočit 18 epizod, když jeden z hlavních herců hraje jednu...
před 10 roky
behulienka

behulienka

paráda ;)a mňa to celkom aj baví ;) A hlavné postavy sympatické ;)
před 9 roky
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Těším se, ale jsem zvědavá, jak se teda poperou se třetí sérii, když ta druhá skončila tak šíleně :(
před 9 roky
Další články k tématu