29. 11. 2013

Sherlock: Známe oficiální datum třetí série!

Sherlock: Známe oficiální datum třetí série!

Na letošní Vánoce jsme vás nalákali již v této bleskovce, kdy BBC potvrdila, že třetí řada Sherlocka pojede právě přes vánoční svátky.

V té době zatím nebylo jasné přesné datum premiéry, nyní už je ale vše jinak. Stanice oficiálně potvrdila, že dlouho očekávaná třetí řada se na televizních obrazovkách představí 1. ledna 2014! Fanoušci se tak svého oblíbeného seriálu dočkají po úmorných 717 dnech čekání.

Předpokládané vysílání epizod:

The Empty Hearse (1. 1. 2014)
The Sign of Three (5. 1. 2014)
His Last Bow (12. 1. 2014)

Tak jsme měli pravdu. Pokud máte pamatováka, určitě si vzpomenete na tuto bleskovku z léta, ve které jsme vám o prvním lednu poreferovali poprvé. Nejsou to sice přímo Vánoce, na které to vypadalo ještě před pár dny, pořád se však svého oblíbeného seriálu dočkáte o tři týdny dříve, než jste si mysleli (resp. než se začne vysílat v USA).


Tak co, už si na steně nervózně odškrtáváte čárky do premiéry? A jak se vůbec těšíte na letošní Vánoce? :-)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
ellannor

ellannor

Ano! Datumy si značím do kalendáře a na dané dny si rozhodně neplánuji nic jiného. :-)
před 10 roky
Tempy

Tempy

Škoda jen, že neplatí - Jak na Nový rok,... :D
před 10 roky
georgano

georgano

Krásný dárek pod stromeček i když trošku opožděný :-) už stříhám metr.
před 10 roky
Další články k tématu