17. 11. 2007

Za rozbřesku (Day Break) od 2.12. na AXN

V neděli 2. prosince startuje na AXN seriál Za rozbřesku s Taye Diggsem v hlavní roli detektiva Bretta Hoppera, který je nucen znovu dokola prožívat ten samý den.

Za rozbřesku (Day Break) od 2.12. na AXN

Detective Brett Hopper prožívá opravdu pekelný den, kdy nic neběží tak, jak má a on se nemůže dočkat jeho konce … ten ale nemá přijít nikdy, protože se mu život smrsknul do jediného dne, který se pořád dokola opakuje. Do hlavní role seriálu Za rozbřesku, tedy akčního thrilleru, který se soustředí na jeden mizerný den a násobí ho na nekonečno, byl obsazen černošský herec Taye Diggs.

Hopper je nařčen z vraždy vypomáhajícího farního kněze, Alberta Garzy. Přestože předkládá solidní alibi, nikdo mu nechce věřit. Dochází mu, že se jedná o falešné obvinění. A tak se dá na útěk, kde však s hrůzou zjišťuje, že velké nebezpečí hrozí nejenom jemu, ale i jeho milovaným. Poté, co se s úlevou probudí, začne prožívat ten samý den znova a znova. Hopper se může vymanit ze spárů těchhle bláznivých čtyřiadvaceti hodin pouze v případě, že přijde na to, proč je jeho život v troskách a ujasní si, jak z toho ven. Teprve pak se může probudit do úplně nového rána. Musí však pečlivě zvážit každé své rozhodnutí, protože vše má své důsledky – ať už prospěšné nebo katastrofální.

**Seriál vysílá AXN od 2. prosince vždy v neděli ve 20:00. **

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Veronika

Veronika

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu