4. 1. 2014

Exkluzivně: Revolution na FANDOVI!

Exkluzivně: Revolution na FANDOVI!

Stanice FANDA pokračuje v příjemné seriálové nadílce. V září jsme vám psali exkluzivní zprávu o tom, že stanice nasadí do vysílání seriál Arrow, nyní v dobrých zprávách pokračujeme. Na české obrazovky míří další loňská novinka.

Podle našeho informovaného zdroje tentokrát půjde o seriál z dílny NBC – Revolution, který bude FANDA vysílat pod českým názvem Revoluce. Fanoušci tak budou moci v české premiéře sledovat, jak se moderní svět v jednom momentě celý zahalí do tmy. Dojde totiž k trvalému výpadku elektřiny. Nefungují mobily, počítače, auta. Lidé se musí přizpůsobit a začít využívat přírodu tak, jako po staletí předtím. Tak, aby přežili. Města se vylidnila a ve vzduchu se vznáší otázka – šlo o náhodu, nebo o tomto výpadku někdo ví více? A je energie opravdu navždy pryč?

Seriál má na svědomí Eric Kripke, který stojí také za úspěšným Supernatural. První série Revolution v USA trhala rekordy, seriál se stal jednou z nejúspěšnějších novinek loňské sezóny. Druhá řada však ve sledovanosti klesla, i když si fanoušci vývoj příběhu vesměs chválí. O tom, zda seriál bude obnoven pro třetí řadu, prozatím nebylo rozhodnuto.

Revoluce se fanouškům poprvé představí 25. ledna 2014. V programu převezme místo právě po Arrowovi, který tou dobou na stanici dojede kompletně první sérii. Revolution tedy pojede každou sobotu a neděli okolo 21:00.

Informace o dabingu pro vás zjišťujeme, hned jak je budeme mít, bleskovku aktualizujeme, tak si ji nezapomeňte průběžně kontrolovat!

Aktualizováno: Informace k dabingu:

Miles Matheson – Jan Šťastný
Charlie Matheson – Anna Theimer Suchánková
kpt. Tom Neville – Jiří Schwarz
Aaron Pittman – Marek Libert

Hodnocení na SerialZone.cz

Revolution je nejnovějším aktuálním seriálem, který se dostane do širšího českého povědomí. Jak jste spokojeni s touto volbou? Jste zvědaví na dabing?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
milosh

milosh

Ještě před dvěma lety bych nevěřil, že něco takového někdy napíšu, ale asi zůstanu u původního znění a...
před 10 roky
Marie2624

Marie2624

Stejně to bude určitě hrozný dabing :D -_- Doufala jsem, že to nebudou ještě dabovat, protože český dabingy...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Info k dabingu: Miles Matheson - Jan Šťastný Charlie Matheson - Anna Theimer Suchánková kpt. Tom...
před 10 roky
Další články k tématu