26. 8. 2013

Premiérové série na Fandovi!

Premiérové série na Fandovi!

Stanice FANDA se pomalu stává místem, kam čeští seriáloví fanoušci zavítají pro doporučenou denní dávku pomyslného seriálového dortíku.

Ale znáte to. Pořád dokola koukáme na Přátele, MASH, nekonečné kriminálky a teen komedie s deseti sériemi, které sotva dojedou, začnou zase od začátku.

Ovšem čas od času se naše televize pochlapí a zařadí do vysílání čerstvou novinku, která se dosud na obrazovkách neobjevila a kterou si tak fanoušci můžou vychutnat bez toho, aniž by věděli, co se bude dít v následující scé­ně.

Stanice FANDA přináší ruku v ruce se začátkem nového školního roku dva seriály. První z nich je ostřílený veterán, kterého zná snad každý, kdo někdy vlastnil televizní přijímač. Druhým je americká novinka, která padne do oka především fanouškům tajemna a krimi.

O premiérovou řadu Kobry 11 byl v našich končinách velký zájem, o čemž svědčí poměrně značný ohlas na Facebooku poté, co bossové FANDY oznámili, že vysílání je v plánu. Jejich revírem je dálnice, jejich tempo je vražedné… Těchto slov se dočkáme také v úctyhodné sedmnácté sérii.

V šestnácti nových epizodách se vrátí nesmrtelný Semir, po jehož boku bude – stejně jako v předchozích čtyřech sériích – stát Ben Jäger. Tuhle neohroženou dvojku komisařů dálniční policie opět čeká spousta akce; nebude chybět pronásledování nebezpečného experta na výbušniny, řešení únosu mladé dívky, ale ani Semirův odchod z Kobry 11 nebo pobyt obou hlavních hrdinů ve vězení.

Sedmnáctá série Kobry poběží od 3. září každé úterý ve 20:20 a jelikož akce není nikdy dost, dočkáme se hned dvou epizod po sobě!

Jak jsme vám již prozradili v podzimním schématu Nova Group, FANDA představí také americký krimi seriál Alcatraz, ve kterém se spojila hned dvě velká jména. Seriál má pod svými křídly mistr svého oboru, tvůrce, režisér a scenárista J.J. Abrams. V jedné z hlavních rolí se pak objeví Ztracený, ovšem jak vidno již úspěšně nalezený Jorge Garcia.

Alcatraz se poprvé představí už v neděli, 1. září, od 21:00. Od dalšího týdne už si ho budeme moct užívat ve dvojnásobné dávce, každou sobotu i neděli v devět večer.


Těšíte se na nová Semirova dobrodružství? A co Alcatraz, dáte seriálu šanci?

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
VanThomass

VanThomass

Naprostý souhlas, mám to také tak, takže dokud bude Kobra, budu se dívat ;-)
před 10 roky
Míša Frýdová

Míša Frýdová

Já jsem na kobře vyrůstala už od 4 let jsem se na ni dívala a teď mám všechny díly s Benem stažený...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no jasně, co by nova (group) dělala bez svého malého velkého muže. pamatuju, že se to začalo vysílat asi...
před 10 roky
Další články k tématu