14. 1. 2014

Prima v roce 2014: Tři čerstvé seriálové lahůdky!

Prima v roce 2014: Tři čerstvé seriálové lahůdky!

Mysleli jste si, že české stanice už nemají fanouškům seriálů co nabídnout? Ale kde že! Americké a britské seriálové pole je široké, pořád je z čeho vybírat.

Tentokrát los padl na televizi Prima. Ta pro seriálové fanoušky chystá na letošní rok premiéry tří amerických seriálů, ze kterých vám bude tuhnout krev v žilách, a to jak nadšením, tak hrůzou (dáno pouze povahou žánrů ;-) ).

Prvním seriálem, se kterým budete mít možnost trávit jarní večery, bude kriminální drama Hannibal. Seriál vypráví příběh speciálního agenta Willa Grahama (Hugh Dancy). Ten je přizván do FBI, aby pomohl s vyšetřováním zvláštních vražd, které, jak divák ví, má na svědomí známá literární postavička, kanibal dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen).

Hannibala má na svědomí Bryan Fuller, který se vyžívá v nestandardních natáčecích postupech, od práce s kamerou až po grafickou stránku díla. Seriál se začal v USA vysílat na stanici NBC loni na jaře a byl obnoven pro druhou sérii, která začíná na konci února.

Hodnocení na SerialZone.cz

Druhá novinka je ještě čerstvější. Skoro jako čerstvá krev. Jde o upíra Draculu, který začal fanouškům pít krev teprve v letošní sezóně.

Jonathan Rhys Meyers zde září jako slavný kníže, který se chce po staletích pomstít těm, kteří zničili jeho život. Aby dosáhl svého cíle, vydává se za amerického vynálezce, který chce zmodernizovat viktoriánskou Anglii. Problém nastává v momentě, kdy spatří krásnou Minu Murray (Jessica De Gouw), která by jako z oka vypadla jeho zavražděné ženě.

Dracula je v USA prozatím u první série. O tom, zda seriál bude obnoven pro druhou řadu, prozatím nebylo rozhodnuto.

Hodnocení na SerialZone.cz

Do třetice Prima přijde s temným dramatem Sleepy Hollow, který se stal hitem letošní sezóny a první obnovenou novinkou.

Sleepy Hollow je volnou seriálovou adaptací stejnojmenného románu a filmu. Ichabod Crane (Tom Mison) se po 200 letech vrací do městečka Sleepy Hollow, aby zabránil konci světa. K tomu mu pomůže odvážná šerifka Abbie Mills (Nicole Beharie), se kterou bude Ichabod bojovat proti zlu.

Hodnocení na SerialZone.cz

Prozatím se neví přesná data, kdy se seriály na Primě objeví. Jakmile budou k dispozici další informace, budeme vás o nich informovat.


Tak co říkáte, vyšvihla se těmito dvěma seriály Prima zase o stupínek výš? Dáte některému z těchto seriálů šanci?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
Zean

Zean

Na stránkách Primy jsem zatím nenašla nic, co by potvrdilo, že tyto seriály bude vysílat v tomto roce....
před 9 roky
Leslie

Leslie

Tak to já se nebojím - všechny tři seriály pojedou ve 3 ráno a my neuvidíme nic (u Hannibala se ani nedivím,...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Všichni chválili, jak jsou se Sleepy Hollow rychlí. Moc brzo, vzhledem k tomu, že to šlo teprve koncem...
před 9 roky
Další články k tématu