21. 1. 2014

NBC nabírá na počtu nových komedií

NBC nabírá na počtu nových komedií

Televizní stanice NBC nedávno opět rozšířila seznam svých plánovaných komedií. Pilotní epizody už rozdala pro sedm komedií a rovnou sérii dostal seriál od Tiny Fey a také seriál Mr. Robinson.

Společně s Willem Ferrellem, o kterém jsme vás informovali naposled, dostali pro pilotní epizodu zelenou ještě scenárista a producent JJ Philbin (New Girl) a výkonný producent Jason Katims (Parenthood). Jejich komedie se jmenuje Ellen More or Less (dříve Formerly Fat Girl).

Komedie, která vypráví o dívce, která si hledá lásku a samu sebe, poté co zhubla 50 kilo.

Seriál je založen na knížce 10 Lessons From A Former Fat Girl od autorky Amy Parham. Výroby se ujmou Universal TV a True Jack Prods. Seriál tak bude druhým připravovaným seriálem s tématem hubnutí a obezity – podobně založený seriál připravuje i stanice FOX, jmenuje se Fatrick a zahraje si v něm i zoufalá manželka Marcia Cross.

Druhým seriálem, který získal zelenou, je seriál Love Is Relative, na kterém se podílí scenárista Dan Mazer a Sacha Baron Cohen.

Komedie bude sledovat manžele a změny v jejich manželství, které nastanou po přistěhování čerstvě rozvedeného bratra jednoho z nich.

Produkce se ujmou společnosti 20th Century Fox, Good Humor TV a 3 Arts. Mezi výkonné producenty usednou Mazer a Tom Lassally.


Co říkáte na výběr nových komedií stanice NBC, která již dlouho hledá nějakou komedii, která zaujme?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Jack.Gibbs

Jack.Gibbs

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu