30. 1. 2014

Higher: HBO připravuje hudební komedii

Higher: HBO připravuje hudební komedii

Stanice HBO se rozhodla pustit do vývoje hudební komedie. A jména, která se okolo projektu pohybují, jsou rozhodně zajímavá. Tak předně se na přípravě show podílí Calvin Harris, který je v Británii považován za jedno z předních DJů. Síly spojí s dvojicí Will Smith a Jay-Z.

Projekt nese název Higher a jednalo by se o půlhodinové epizody. Ruku k dílu by měl přiložit i Irvine Welsh, který má na svědomí například legendární Trainspotting. Příběh by měl být zasazen do světa elektronické hudby.

V pozicích výkonných producentů, se kromě již zmíněné dvojice Smith a Jay-Z, představí mnoho dalších jmen, mezi kterými figuruje například James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Miguel Melendez, Jay Brown nebo Tyran “Ty Ty” Smith. Navíc to není první spolupráce týmu Will Smith a Jay-Z, společně produkují muzikál Annie.

Harris je skladatel oceněný Grammy, zároveň jako první DJ získal i Ivor Novello Songwriter Of The Year Award. Letos si na konto připsal další dvě nominace na Grammy za nejlepší Dance nahrávku Sweet Nothing a za nejlepší Dance/Electronic album 18 Months. Zajímavostí na závěr je, že z jeho nejnovějšího alba se dostalo 9 singlů do TOP 10 britského žebříčku, a to včetně songu We Found Love, na kterém spolupracoval s Rihannou. Tím zlomil rekord držený Michaelem Jacksonem, který měl v TOP 10 z jednoho alba 7 singlů.


Zaujalo vás hudební drama od HBO? Nebo některé z osobností, které se na něm budou podílet? Znáte DJe Calvina Harrise?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
nevermore

nevermore

Kdyby radši udělali něco z rockovýho prostředí.
před 10 roky
Ragnarok8

Ragnarok8

Tohle zní zajímavě, už jen z hlediska ''obsazení'' a také kvůli faktu, že na tom dělá HBO.
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

taky si myslím, ale stejně jsme se nedozvěděli, o čem to vůbec bude.
před 10 roky
Další články k tématu