26. 5. 2014

Prima chystá seriál o svatbách v Benátkách

Prima chystá seriál o svatbách v Benátkách

V posledních dnech jsme vám přinášeli spoustu informací o nových seriálech z Ameriky, v této bleskovce se pro změnu podíváme do našich luhů a hájů, kde si Prima pro své diváky přichystala nový rodinný seriál, který by se své premiéry měl dočkat ještě letos.

Řeč je o seriálu Svatby v Benátkách, jehož děj se, jak už napovídá název, bude točit okolo svateb, ale také okolo partnerských vztahů. Příběh pojednává o svatebním salónu Navždy spolu, jehož majitelkou je svobodná matka Olga Drozdová (Petra Hřebíčková), která sama marně čeká na vlastní svatbu. Ta je totiž zatím jaksi ve hvězdách, protože má za přítele ženatého muže Filipa (Ondřej Veselý), který jí už nějaký ten pátek slibuje, že se se svou manželkou rozvede. Krušný život se jí snaží zpříjemnit svatební fotograf Romeo (Filip Blažek), za kterým může zajít s každým svým problémem. Olgu do hledání manžela tlačí i její rodiče, Alois (Ladislav Potměšil) a Libuše (Hana Gregorová), kteří by byli nesmírně rádi, kdyby jejich vnoučata měla tatínka. Olga má také bratra Ivana, co se marně snaží začít svou hereckou kariéru.

Svatební salón se nachází v přízemí domu, který patří Filipově matce, paní Krejzové (Alena Vránová). Dům ale netvoří jen tento salón, ale také zubní ordinace sympatického zubaře Davida (Martin Kraus), kde mu sestřičku dělá vdavekchtivá Lenka. Příběhy obou těchto pracovišť se vzájemně prolínají, spolu také s dalšími obyvateli Benátek nad Jizerou. V tomto novém seriálu televize Prima, do kterého stanice vkládá velké naděje, se střídají jak komické a vtipné, tak i vášnivé a dramatické chvíle, takže by si divák měl přijít na své. Generální ředitel FTV Prima Marek Singer se ke Svatbám v Benátkách vyjádřil takto:

„Nikdy není dost pozitivních emocí a takto laděných seriálů. Svatby v Benátkách by divákům měly přinášet relaxaci, povzbuzení, radost a také humor, což není typické pro každý seriál. Věřím, že právě svou pozitivní energií Svatby v Benátkách diváky zaujmou.“

Jak už bylo zmíněno na začátku, Prima má v plánu nový seriál nasadit do vysílání ještě v tomto roce, pravděpodobně na podzim. A pokud si libujete v Cestách domů či dřívějších Velmi křehkých vztazích, tak jsou Svatby v Benátkách seriálem právě pro vás.


Tak co? Dáte šanci Svatbám v Benátkách? Věříte, že si seriál své diváky najde, nebo že skončí tak rychle, jako začne? Nebojte se napsat to do diskuze pod článkem!

Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Exredaktorka

Exredaktorka

Tož proč asi. Když je nenapadne zrovna vztahové drama, tak přijde lékařský problém. A hned je to větší...
před 9 roky
Veru Lukrecova

Veru Lukrecova

nejjjjjj suprr serial užasnej romantickej,,,,,,,
před 9 roky
Veru Lukrecova

Veru Lukrecova

ja stim problem nemam že tam jsou doktoři ja jsnich fobi nemam
před 9 roky
Další články k tématu