20. 6. 2014

Better Call Saul obnoven pro druhou sérii!

Better Call Saul obnoven pro druhou sérii!

Nespletli jsme se. Stanice AMC provedla se svým nadcházejícím komediálním dramatem Better Call Saul stejnou věc, která je v poslední době čím dál tím víc v oblibě – prodloužila ho na další sezónu ještě předtím, než začala vysílat tu stávající.

Stanice zároveň odsunula předpokládanou premiéru seriálu na začátek roku 2015 (druhou řadu na začátek roku 2016). Přesnější data nejsou zatím známa, ale seriál pojede ve stejný večer jako megahit stanice The Walking Dead a následná talk-show Talking Dead. Druhá sezóna má sestávat z 13 epizod, první z 10, celkem tedy objednávka od stanice čítá 23 epizod. První sezónu stanice objednala na počátku tohoto měsíce.

„Práce na seriálu je v plném proudu a my už nemůžeme z ní být víc nadšení. Rozhodli jsme se fanouškům vyjít vstříc a potvrdit úvodní objednávku ‚Saula‘ na dvě sezóny o třiadvaceti epizodách,“ řekl generální ředitel stanice AMC Charlie Collier.

Stanice se také rozhodla vypustit na světlo světa první fotografii z natáčení v Albuquerque v Novém Mexiku. Na fotce jsou Vince Gilligan a Peter Gould z natáčecího štábu a herec Bob Odenkirk, který hraje Saula Goodmana. Vince Gilligan i Peter Gould, tvůrci seriálu, budou režírovat pilotní díl.


Těšíte se na nový seriálový klenot nebo vás nadšení kolem prequelu Breaking Bad nechává chladnými?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
nevermore

nevermore

Obnovení je naprosto super, ale to odložení na 2015... no neděláte mi radost. ;)
před 9 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Celkem mě to překvapilo... ale zároveň jde o prequel k Breaking Bad, takže je to na místě. :) Jen,...
před 9 roky
Squerago

Squerago

Na tohle se nemůžu dočkat :) .
před 9 roky
Další články k tématu