29. 5. 2011

Letní novinky a jejich trailery

Léto je tady, ale ne každý se chce válet na pláži. Pro povaleče před televizí přinášíme přehled nových seriálů v létě 2011. A to včetně trailerů.

Franklin & Bash

Komedie o dvou neortodoxních právnících, kteří jsou najmutí do obří právnické firmy, aby do ní vnesli trochu lepší „firemní kultury“. Startuje na TNT 2. června.

Love Bites

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Na NBC od 3. června.

Teen Wolf

Na MTV 6. června začíná teen vlkodlačí seriál Teen Wolf o mladém outsiderovi, kterému se změní život v okamžiku, kdy je pokousán vlkodlakem.

The Nine Lives of Chloe King

Rodinný dobrodružný příběh o Chloe se super schopnostmi kočky začíná 15. června na rodinné ABC family.

Happily Divorced

Komedie založená na skutečném příběhu Fran Drescher a jejího ex-manžela Petera Marca Jacobsona. Fran Drescher v seriálu hraje květinářku v Los Angeles, která po osmnácti letech společného soužití zjišťuje, že její manžel je gay… Na TV Land od 16. června.

Jelikož se TV Land bojí, že by jim videa zlí východoevropané vykoukali a tak nejsou pro naši zem dostupné, budeme se muset obejít bez traileru.

Falling skies

Na Zemi zaútočili mimozemšťané a většina světa je tak nyní naprosto zneschopněna. Šest měsíců po prvním útoku a následné invazi se setkávají skupiny přeživších, které mají v plánu vybojovat svou planetu zpět. Každý den je tak bojem o přežití, protože musí ochránit nejen sebe, ale snažit se také bojovat proti okupantům. Odboj začíná na TNT 20. června.

Combat Hospital

Seriál z prostředí vojenské nemocnice situované v Afganistánu se na obrazovky poprvé dostane 22. června na ABC.
Wilfred Komedie na námět Australského seriálu o mladém Ryanovi, který se protlouká životem a má zvláštní vztah se sousedčiným mazlíčkem Wilfredem. Všichni vidí Wilfreda jako obyčejného psa, ale Ryan ho vidí jako chlápka v psím kostýmu… A to nejdůležitější – hraje v tom Elijah „Frodo“ Wood. Tak se těšte již od 24. června na FX.

Suits

Mike Ross je geniální, ale líný odpadlík z právnické univerzity. Jednoho dne je najat prestižní právnickou firmou.

Na youtube se nám trailer nepodařilo najít, ale na oficiálních stránkách je. Dokonce i pro východoevropany.

State of Georgia

Georgia je ctižádostivá herečka z jihu a tak se přestěhuje se svou nejlepší geek kamarádkou do New Yorku, aby mohla začít se svojí kariérou. Brzy za ní přijíždí i její stále zamilovaný ex-přítel a chce se ji pokusit přesvěčit k návratu domů… Těšte se na ABC Family od 30. června.
===Necessary Roughness=== Danielle je rozvedená psycholožka, která vezme práci jako terapeutka profesionálního týmu hráčů amerického fotbalu. Díky tomu se jí rozjede kariéra na plné obrátky. Její metodu „tough love“ (metoda, kdy je terapeut na klienta zlý a nepříjemný, přičemž z dlouhodobého hlediska to klientovi pomáhá) začnou vyžadovat i další sportovci, politici či celebrity… A stejně jako předchozí seriál poběží poslední červnový den, jenže tentokrát na TV USA.

Alphas

Alphas je tým výjimečných lidí, kteří mají díky svým mozkovým anomáliím unikátní fyzické či psychické schopnosti. Tenhle tým, vedený Dr. Leighem Rosenem, bere spravedlnost do svých rukou a řeší případy, na které byla CIA krátká… Od 12. července na Syfy.

===The Lying Game=== Emma a Sutton jsou identická dvojčata, která byla rozdělena při narození. Když se konečně shledají a chtějí odhalit pravdu, je Sutton zavražděna. Emma se tedy rozhodne vydávat za svoji sestru a tak vypátrat jejího vraha…

Jelikož Lying Game poběží na ABC Family až od 16. srpna, tak jsme zatím bez traileru.

A to je na léto zatím vše. Nějak to budeme muset do nové sezóny přetlouct. Tak pěkné pokoukání.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Boy

Boy

No Franklin & Bash by mohlo byť dobré, niečo na štýl Californication...
před 12 roky
ragelly

ragelly

Já myslím, že to bude další hit syfy, už podle neuvěřitelného zájmu v posledních měsících.. Je...
před 12 roky
Maarti

Maarti

Jj, vypadá dobře :) i když Off the Map je škoda, mohli to aspoň nějak uzavřít
před 12 roky
Další články k tématu