15. 6. 2015

Příjemné šoky! Bates Motel dvojnásobně prodloužen!

Příjemné šoky! Bates Motel dvojnásobně prodloužen!

Když dobré zprávy, tak plnou palbou! Kabelovka A&E se rozhodla dvojnásobně potěšit své diváky, především fanoušky thrilleru Bates Motel (Batesův motel). Oznámila, že se seriál vrátí minimálně v následujících dvou letech!

Bates Motel, který letos odvysílal svou třetí řadu, se dočká čtvrté i páté série, obě po deseti epizodách. Stanice se zdaleka nehodlá se seriálem rozloučit, ani náznakem se v tiskové zprávě nezmínila o tom, že by pátá řada měla být poslední.

„Vize našeho neuvěřitelného kreativního týdnu pomalu odhaluje průlom ve vztahu Normana a Normy Batesových,“ uvedl Rob Sharenow, výkonný viceprezident stanice. „Jsme nadšení, že fanouškům můžeme zprostředkovat další dvě série, ve kterých budou sledovat další fázi Normovanovy transformace do jednoho z nejznámějších psychopatů kinematografické historie.“

Seriál v letošním roce oproti předchozí sérii poklesl, ale stále si dokázal získat úctyhodných 2,1 milionu diváků během premiéry třetí řady (finále bylo sledováno 1,7 milionem lidí).


Tak co, fanoušci, jste nadšení? Čekali jste až tak dobré zprávy? Ale minimálně jednu další řadu jste určitě tušili, no ne? :-)

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
allyska

allyska

Paráda, jsem nedávno četla, že tvůrce má příběh nastíněný do těch 5 řad :)
před 8 roky
ufonka

ufonka

Skvělá zpráva! Každou sérií se to zlepšuje a jsem nadšená z hereckých výkonů Normana a jeho matky.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Seriál se rozjíždí na plné obrátky,takže za mě spokojenost
před 8 roky
Další články k tématu