3. 8. 2011

Podzim 2011 na Primě

Dnes od 10:00 měla tiskovou konferenci ke svému podzimnímu programovému schématu televize Prima. A my si opět shrneme, jaké seriály nás na třech kanálech Primy čekají.

TV PRIMA Hlavním tahákem podzimu bude druhá řada talentové soutěže Česko Slovensko má talent, kterou Prima pořádá se slovenskou televizí JOJ. V porotě nově usedne Martin Dejdar. Po letní přestávce budeme moci od 5. září sledovat i osudy rodiny Bernátových a Kosíkových v původním primáckém seriálu Cesty domů. Čeká nás i šestidílná série Rodinka, která bude navazovat na seriál Taková normální rodinka ze sedmdesátých let.

A co zahraniční seriály? Největší novinkou je, že 25. srpna se na obrazovce poprvé objeví akční seriál Hawaii 5–0, který, jak jsme již včera informovali, bude vysílat i Universal Channel (to tedy na 99% znamená i dva různé dabingy). 24 epizod H50 poběží každý čtvrtek po pořadu Ano, šéfe!, který se vrací se svojí závěrečnou třetí sérií. Dále nás čeká nová řada populárního spisovatele Castla, který je na zabití. Na vyšetřování kriminálních případů se budeme moci dívat i v seriálu Sběratelé kostí. Dr. Cal Lightman nás o svých schopnostech poznat lež přesvědčí v Anatomii lži.

PRIMA COOL Na Coolu nám budou servírovat více seriálů v originále – kromě HIMYM to dále budou kluci (a holky) z Teorie velkého třesku. A pokud preferujete pořady v českém znění, určitě si vyberete z následujících kousků, které bude Cool vysílat – jedná se Simpsonovi, Kdo přežije, zabiják Dexter a extrémní magie Crisse Angela. Nové příběhy s šerifem Jackem Carterem nás čekají v „šílené“ Heuréce – městě divů. Na scénu se vrátí i Chuck se svým týmem ve čtvrté řadě. „Mužský“ kanál Primy láká i na kult z devadesátých let – Akta X aneb David Duchovny zamlada, který si vyžádali sami diváci.

PRIMA LOVE Jako poslední tu máme primácký kanál pro ženy a dívky. Bude se pokračovat ve vysílání Zoufalých manželek, Čarodějek, právničky Ally McBealové, Dobré manželky i dramatického lékařského seriálu Chirurgové. Novinkou bude seriál Spravedlnost v krvi (Blue Bloods) (jenž má opět koupen i Universal Channel). Podle generálního ředitele Primy Marka Singera se jedná o detektivku se správnou kombinací napětí a rodinného příběhu. Po desáté večer jsou připraveny seriály Sex ve městě se Sarah Jessicou Parker, lesbická Láska je láska (která bude mimochodem vysílána kromě dabované verze také i v originálním znění) a britský, velmi Tajný deník call girl v hlavní roli s Billie Piper.

Jak je vidět, Prima je na tom ohledně seriálů mnohem lépe než konkurenční Nova. Máte už něco vyhlídnutého? Na co těšíte? Komentáře vám jsou k dispozici! A jestli se objeví ještě něco nového, článek budeme editovat. :-)

Zdroj: DigiZone.cz + twitter

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Crazy-Nut*

Crazy-Nut*

Jsem ráda, že Prima COOL vysílá v originálním znění. Je opravdu vidět, že to všechno dělají pro své...
před 12 roky
Salem

Salem

Hele on Warner Bros.(WB) vlasní asi 25% Novy tak se nedivim že je má Nova, v WB dá přednost svojí...
před 12 roky
scras

scras

neviet niekto ako je to s Family Guy či sa chystá 6.séria s dabingom lebo už bude 10 séria a česky...
před 12 roky
Další články k tématu