30. 7. 2015

Finále CSI opět o krok blíž

Finále CSI opět o krok blíž

Poslední díl kriminálního fenoménu CSI: Crime Scene Investigation (Kriminálka Las Vegas) se nezadržitelně blíží. V těchto dnech se rozbíhá natáčení úplně posledního dílu, a tak se množí informace o tom, jak vlastně bude finále seriálu vypadat a jaké bude jeho obsazení. Z minulých zpráv už víme, že se vrátí hned dvanáct oblíbenců z minulých řad, konkrétně pak:

Nejnovější posilou bude Katie Stevens. Hvězdička známá se seriálu Faking It (Předstírání), kde září v roli Karmy, si ve finále střihne roli kdysi problémové dcery Catherine Willowsové, Lindsey. Postava Lindsey Willowsové se v seriálu neobjeví poprvé. Již několikrát jsme ji v seriálu potkali, ať už jako malou holčičku, nebo dospívající dívku, a byli svědkem jejího bujarého dospívání. Tehdy ji ztvárnily Madison McReynolds a Kay Panabaker. Nyní je ale Lindsey již dospělá a stejně jako její mamka hází bouřlivá léta za hlavu a stává se spořádanou laborantkou a kriminalistkou první úrovně. Týmu by měla pomoci při sbírání důkazů a měla by to být právě ona, která narazí na klíčový prvek.

Naopak, svou účast ve finále odmítl matador seriálu George Eads coby Nick Stokes. Ten v posledním díle patnácté řady odešel do Seattlu, kde má vést svou vlastní laboratoř. Z toho důvodu se podle tvůrců nebude věnovat vyšetřování bok po boku kriminalistů z Las Vegas. Nově víme, že ve finále neuvidíme ani Elisabeth Shue coby Julie Finlayovou. Ta v posledním díle patnácté řady skončila po zásahu sériového vraha v kómatu a v ohrožení života. Jak bude s jejím osudem konkrétněji naloženo, ještě není známo. Bohužel to pro ni ale nevypadá nadějně.

Finále Kriminálky Las Vegas už také zná svůj název. Ten zní Immortality neboli nesmrtelnost či věčnost. Název je pro matadora mezi televizními seriály, který zná opravdu každý a jen tak se na něj nezapomene, opravdu příhodný. Titul posledního dílu odhalil na Twitteru sám Anthony E. Zuiker coby tvůrce a výkonný producent seriálu.


Těšíte se na finále patnáct let vysílaného seriálu a na roli Katie Stevens?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Cristie

Cristie

Tenhle seriál patřil k mým nejoblíbenějším. Ráda se podívám.
před 8 roky
JulieJames

JulieJames

Jsem na to opravdu zvědavá. Taky mě zajímá, jestli se tvůrci opravdu rozhodnou zabít některou...
před 8 roky
iwi_kiwi

iwi_kiwi

Podle mě mohli CSI utnout už tak přede dvěma sezónami. Tenhle seriál mám ráda, ale šlo to s ním...
před 8 roky
Další články k tématu