7. 8. 2015

Game of Thrones obsazuje do nové řady dva veterány

Game of Thrones obsazuje do nové řady dva veterány

Mysleli jste si, že více epické už obsazení populárního fantasy Game of Thrones (Hra o trůny) být nemůže? Opak je pravdou! V uplynulých dnech byly oznámeny hned dva castingy, které obohatí připravovanou šestou sérii.

Prvním hercem, který se v nové řadě objeví, je Ian McShane. Toho si většina seriálových fanoušků může ještě pamatovat z jeho ikonické role v seriálu Deadwood. Jeho obsazení však doprovází záhady; nebylo prozrazeno, jaké role se McShane ujme. Herec je však známý především ze svých rolí záporáků, což aktuálně potvrzuje i ve třetí sérii Raye Donovana.

Dějovou linku Brana (Isaac Hempstead Wright) doplní další zvučné jméno. Seriál obsadil švédského herce Maxe von Sydowa, který se ke GoT přidává jako tajemný tříoký havran. S touto postavou jsme se mohli v seriálu seznámit již ve finále čtvrté řady, když se s ní Bran a jeho společníci poprvé setkali. Tenkrát se role ujal Struan Rodger.

Právě tato epizoda dala podklady k nové dějové lince, kdy se z tříokého havrana stane Branův učitel. Ten si dokázal vyvinout schopnost proměnit se do podoby zvířat. Branův příběh byl v páté řadě upozaděn, fanoušci již delší dobu spekulovali, v jakém momentě bude jeho osud pokračovat.

Von Syndow je především ve filmové branži zvučné jméno. Herec má na svém kontě dvě nominace na prestižní Oscary, objevil se v legendárním hororu The Exorcist, ve sci-fi Minority Report a jeho účast byla potvrzena také v očekávaném filmu Star Wars: Episode VII.

Šestá série Game of Thrones se na HBO vrátí na jaře 2016.


Jak se vám líbí nové posily? Těšíte se na šestou sérii? Koho myslíte, že by mohl hrát McShane?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
LadyJ

LadyJ

Prosím, ať je to Victarion Greyjoy. Moc, moc prosím.
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

McShane má už 72 let a má hrát malou ale důležitou roli. Pro Greyjoye je asi starý. Navíc plánují flashback...
před 8 roky
Tulrika

Tulrika

Taky doufám, že se Victarion objeví, ale počítám, že bude mladší
před 8 roky
Další články k tématu