23. 8. 2015

Sawyer & Huck: CBS se chytá klasiky

Sawyer & Huck: CBS se chytá klasiky

Stanice CBS dala put pilot objednávku dramatickému projektu Sawyer & Huck, který je moderním zpracováním příběhů slavných postav spisovatele Marka Twaina. Projekt pochází od studia Sony Pictures TV a od tvůrce Drop Dead Diva, Joshem Bermanem.

Scénáře se ujmou Brandon Margolis a Brandon Sonnier (The Blacklist), režie padne na Anthonyho Hemingwaye. Projekt je popisován jako moderní předělávka ikonických postav Toma Sawyera a Hucka Finna. Ti nyní jako dospělí žijí v současnosti v Americe, zrovna v době, kdy společností stále hýbou otázky rasy a postavení, tedy stejná témata, která prozkoumával Twain ve svých knihách.

Případ vraždy oba hrdiny přivede k sobě, setkají se v St. Louis. Tom Sawyer najme svého kamaráda z dětství Hucka Finna, který pracuje jako soukromý vyšetřovatel. Oba hrdinové společně budou řešit případy pro lidi, kteří se nemají, na koho jiného se obrátit.

Zmíněné postavy byly v průběhu let v centru nespočtu filmových a televizních adaptací. Před třemi lety stanice ABC vyvíjela podobný koncept s dospělými hrdiny, kteří pracovali jako vyšetřovatelé v New Orleans.

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu