4. 10. 2015

Zamíří Strike Back do kin?

Zamíří Strike Back do kin?

Vypadá to, že Sekce 20 se dá zase dohromady! Londýnská produkční společnost Left Bank Pictures totiž ve spolupráci s britskou stanicí Sky připravuje celovečerní film založený na seriálu Strike Back (Protiúder)!

Seriál svoji několikaletou pouť ukončil po pěti sériích letos v červenci. Zaměřoval se na tajnou jednotku jménem Sekce 20, která působila v rámci britské zpravodajské služby a prováděla vojenské mise po celém světě. Strike Back byl natočen na motivy stejnojmenného románu od bývalého příslušníka SAS, Chrise Ryana.

V šestidílné první řadě se v hlavní roli představili Richard Armitage jako bývalý seržant jednotek SAS John Porter, jenž byl opět povolán do služby, a Andrew Lincoln, který ztvárnil Hugha Collinsona, důstojníka britské rozvědky MI6.

Od druhé série jsme se setkávali se Sullivanem Stapletonem (serž. Damien Scott) a Philipem Winchesterem (serž. Michael Stonebridge), které v současné době vídáváme na stanici NBC v seriálech Blindspot, respektive The Player.

Projekt je sice zatím v hodně rané fázi, ale probíhají jednání i s americkým distributorem a produkčním partnerem, kterým je stanice Cinemax. Jestliže vše půjde podle plánu a film opravdu dostane zelenou, Stapleton i Winchester by se ke svým postavám měli vrátit. Natáčení by pak začalo v roce 2016 v Jižní Americe. A pokud bude mít film úspěch, tvůrci uvažují i o několikadílné filmové sérii.


Chybí vám Strike Back? A zašli byste si na něj do kina?

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Furiant

Furiant

Koukám, že jsi nadšenej úplně stejně jako jsem byl já, když jsem tu zprávu četl :D A souhlas, Strike Back...
před 8 roky
inekafe

inekafe

No jo, štve ma, že neexistuje podobne ladených seriálov viac. :( Vojenských už vôbec nie a tých vo...
před 8 roky
wheelko

wheelko

super! sice nevím jak ten film bude vypadat spíš bych bral další série ale je skvělá zpráva že není dvacítce...
před 8 roky
Další články k tématu