9. 10. 2015

Arrow: Kdo je v hrobě?

Arrow: Kdo je v hrobě?

Premiéra očekávané čtvrté série dramatu Arrow, který se po letní pauze vrátil na stanici CW tento týden, přinesla jednu velkou otázku. Kdo je v hrobě? To je věta, kterou si nervózní fanoušci po prvním díle kladou.

„Zatím přesně nevíme, o koho se bude jednat,“ prozradila výkonná producentka Wendy Mericle během promítání pro tisk. „Pořád jsme ve fázi plánování příběhu této sezóny. Samozřejmě ale chceme, aby to dávalo smysl. Pokud to nebude nic znamenat pro naše postavy, tak to nebude nic znamenat ani pro publikum.“

Producenti tedy ještě nevymysleli celou zápletku. Na internetu se však již bouřlivě spekuluje o tom, kdo by to mohl být, a kdo to naopak být nemůže. Poslední scéna nám dala několik nápověd, např. to, že Oliver slíbil, že „ho“ zabije, že tam byl přítomen Barry, to, kolik slz proteklo atd…

To, kdy se dozvíme, která z teorií je pravdivá, je prozatím ve hvězdách. Producent Marc Guggenheim pouze prozradil, že „poté ještě bude čas“ k tomu, aby se zbylé postavy ve čtvrté sérii vyrovnaly s následky zmíněné smrti.


Tak co myslíte? O koho se jedná? Máte nějakou teorii? Koho byste si tam přáli a u koho naopak doufáte, že se mu smrťák vyhne? :-)

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře53zobraz všech 53 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Na 100 % bych to úplně neviděl (»SPOILER«), ale napadlo mě, že by to mohla být i Felicitina matka...
před 8 roky
maja5651

maja5651

Já si myslím, že to bude Dig.
před 8 roky
ragelly

ragelly

Prozrazeno: V hrobě je »SPOILER«
před 8 roky
Další články k tématu