7. 11. 2015

Quantico brzy odhalí teroristu a přivítá Zoufalku

Quantico brzy odhalí teroristu a přivítá Zoufalku

Showrunner seriálu Quantico Josh Safran prozradil v jednom z rozhovorů, že fanoušci nebudou muset čekat až do konce série, aby se dozvěděli, kdo je terorista. „Možná se naopak dočkáte odpovědi mnohem, mnohem dříve, než si myslíte,“ snažil se nalákat fanoušky.

Kromě této informace seriál v posledních dnech obsadil hned dvě známé seriálové herečky. První z nich je Marcia Cross, známá jako jedna ze Zoufalek. Ztvární matku analytika Caleba, která má za sebou úspěšnou kariéru – postoupila z aktivní FBI agentky přes vysoce postavenou senátorku až ke kandidátce na viceprezidentku. Veřejnost v ní vidí zkušenou političku, která vášnivě bojuje za své názory a dobro věci. Rodinna však zná jinou ženu, ženu, která staví své ambice na první místo.

V první sérii bude hostovat také Anne Heche (Men in Trees). Ta se objeví jako Dr. Susan Langdon, bývalá agentka a zdravotní vyšetřovatelka, která je nyní slavnou knižní autorkou. Do Quantica se vrací jako mluvčí na semináři o tom, jak identifikovat a chytit sériové vrahy.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
andromache

andromache

Jak vidno, tak Caleb je vskutku Satanovo plémě :D. Aby taky ne, když má za matku vyšinutou mrchu Kimberly ze...
před 8 roky
Další články k tématu