30. 12. 2015

iZombie přivítá Kristen Bell

iZombie přivítá Kristen Bell

Seriál iZombie si pro své fanoušky přichystal na leden chuťovku. V epizodě s názvem Fifty Shades of Grey Matter, která se bude vysílat 26. ledna, bude hostovat herečka Kristen Bell. Je tu ale háček.

Bell, která již dříve spolupracovala s tvůrcem seriálu Robem Thomasem na populárním seriálu Veronica Mars, se v epizodě neobjeví, pouze propůjčí svůj hlas pro voice-over. V tomto díle budou věci nabírat zajímavé obrátky, když Liz sní mozek mladé knihovnice, která byla otrávena a která zároveň byla tajnou spisovatelkou erotických povídek. Detaily toho, jak do epizody zapadne Kristen, prozatím zůstávají utajeny.

Herečka již dříve poskytla voice-over pro svůj seriál Veronica Mars, stejně tak komentovala v Gossip Girl. Bell se přidává k dalším hercům z Veronicy, kteří se již v iZombie objevili. Nechybí mezi nimi Ryan Hansen, Percy Daggs III, David Starzyk, Adam Rose nebo Daran Norris.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Locke

Locke

Tak dobrý. Po přečtení nadpisu jsem se bál, že ten seriál budu muset začít sledovat, ale když tam bude jenom...
před 8 roky
medvídě

medvídě

Tak na to jsem zvědavá, ale škoda, že pouze její hlas. Měla jsem ji ráda jako Veronicu Mars.
před 8 roky
lizzy

lizzy

A já se tak nadchla po tom, co jsem si přečetla ten nadpis... Jinak si myslím, že bude dělat v Livině...
před 8 roky
Další články k tématu