3. 2. 2016

Supergirl a Flash spojí síly!

Supergirl a Flash spojí síly!

Letos na jaře čeká fanoušky DC komiksů velkolepá televizní událost. Stanice CBS a CW spojí své síly a dají svým fanouškům přesně to, po čem touží. Obě televize chystaní velký crossover mezi letošní novinkou Supergirl (CBS) a aktuálně nejsledovanějším seriálem na CW, The Flash.

Detaily o dějové linii tohoto propojení dosud nebyly odhaleny, nicméně už víme přesné datum, které si můžete zakroužkovat v kalendáři. Rychlík a žena z oceli spojí své síly v pondělí 28. března.

„Jsme velmi nadšeni, že můžeme oznámit něco, o čem jsme snili již od samého počátku Supergirl,“ uvedli Greg Berlanti a Andrew Kreisberg, kteří vykonávají u obou seriálů funkce výkonných producentů. „Chceme poděkovat Grantovi Gustinovi za to, že si ve svém neuvěřitelně nabitém rozvrhu udělá čas a přijde nás navštívit na CBS. Hlavně ale chceme poděkovat fanouškům a novinářům, kteří neustále požadovali, aby k tomuto došlo.“

Propojení obou seriálů je žhavým tématem již od května loňského roku, kdy stanice CBS Supergirl objednala. Nová vlna zájmu se zvedla před několika týdny během rozhovorů producentů na zimním novinářském turné TCA. „Jako fanouškovi by se mi to hrozně líbilo. Hodně věcí by ale muselo vyjít, hodně lidí by muselo souhlasit, aby se tohle mohlo stát,“ prozradil tenkrát Berlanti. Očividně všechno jde, když se chce :-)


Jak vnímáte tento mimostanicový crossover? Jste nadšení? Zvědaví? Máte snad obavy? A jakou tipujete sledovanost?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře28zobraz všech 28 příspěvků
LMDizajn

LMDizajn

Hodnotit serial po jednej epizode, dokonca aj po 5 epizodach je podla mna velmi odveci... A dokonca ešte aj...
před 8 roky
sarhod79

sarhod79

super zpráva, už se těším
před 8 roky
Furiant

Furiant

Tak nám ta Supergirl problikla i v dnešním díle Flashe... :o)
před 8 roky
Další články k tématu