8. 3. 2016

Dočkají se novinky na CBS hromadného prodloužení?

Dočkají se novinky na CBS hromadného prodloužení?

Ředitel stanice CBS Les Moonves dnes v rozhovoru prozradil dobré zprávy pro mnoho fanoušků, kteří si oblíbili letošní novinky. Sice oficiálně nic prozrazeno nebylo, ale Moonves uvedl, že „asi pět“ letošních nováčků na CBS se vrátí i na podzim. Ředitel již neupřesnil, o který kvintet by se mělo jednat, nicméně můžeme si to sami přepočítat. Angel from Hell byl již zrušen. Zbývá tedy šest seriálů, o které by se mohlo jednat – Supergirl, Code Black, Limitless, Life in Pieces, Criminal Minds: Beyond Borders a Rush Hour.

U Supergirl se prodloužení očekává. Seriál začal silně a ustálil se na lehce nadprůměrných číslech. Limitless a Code Black to mají lehce nahnutější, první zmíněný má v průměru rating 1.4, CB je na tom o desetinku hůře. Zbylé dva seriály prozatím neměly svou premiéru, ale jako jasný favorit z této dvojice vychází spin-off Criminal Minds.

Beyond Borders se fanouškům poprvé představí ve středu 16. března. Rush Hour přebere od 31. března čtvrteční programový slot od 22:00, Elementary se v té době přesune na nedělní večery.

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

Ano! :-D Tak RH byla jistota. Doufám, že Limitless oznámí ještě dneska. Už několikrát se mi zdálo...
před 7 roky
ragelly

ragelly

:'D :'D :'D Jsem ráda, že podstatnou část svého života trávím v komunitě, kde jsou lidi stejní magoři...
před 7 roky
Seraphine313

Seraphine313

My se tu s ragelly hádáme, jestli CBS obnoví Limitless nebo ne :D Když to totiž porovnám...
před 7 roky
Další články k tématu