19. 5. 2012

Trailery na novinky CBS

Poté, co se trailery novinek na ABC dočkaly nemilosrdné dekonstrukce, se podíváme na zoubek CBS. Své dojmy a tipy o šancích na prodloužení opět nabídne trio redaktorů. Takže skvělá příležitost k inspiraci na tipovačku.

V článku najdete tipy tří redaktorů na další osudy seriálů. Pokud se nebojíte, můžete si vykoušet tipování na vlastní kůži v naší tipovačce o kredity a novou trofej!

Elementary

Ragelly

Tak tohle bude… přinejmenším zajímavé. Vím, jaká kritika se na Elementary už předem ozývá. Američani ovšem nejsou ještě tolik seznámení s brilantností britského Sherlocka, takže po Elementary možná skočí. Behind the scenes mě ovšem ani za mák nepřesvědčilo, že z Elementary bude hit. Vidím jen další kriminálku. Aby toho nebylo málo, dokonale mě irituje britský přízvuk hlavního hrdiny. A to já Brity v amerických seriálech jinak můžu.

Zruší to? Trošku váhám, ale přikláním se ke zrušení. Ne tak ani kvůli porovnávání s britskou verzí, spíš kvůli nepříliš lákavému zpracování. A nepomůže ani Lucy Liu.

Fruiko

Znáte alespoň trochu Sherlocka Holmese od BBC? Tak buďte štastní, protože CBS to jeho remakem vůbec nepodělala. Protože neudělala seriálu o TOM Sherlockovi Holmesovi, ale prostě jen o někom, kdo se náhodou stejně jmenuje. Tohle prostě není Sherlock Holmes. Na druhou stranu jako detektivka, kde sidekicka hraje Lucy Liu, by to mohlo i fungovat. A klidně se hlavní hrdina mohl jmenovat Shoe Homeless.

Zruší to? Ne. I když to není Sherlock, tak se to sveze na jeho slávě a dvě série nás neminou.

ZdZeus

Trailer nuda, užvaněné herce jsem přeskočil, a nechápu, proč musí cpát Homelesse na Manhattan. Jako geniální polda se dá přirovnat k Lie to Me, White Collar, do určité míry třeba k Hustle. Nacpat tam jméno Sherlocka je dobrý marketingový trik, ale z hlediska kvality seriálu mi to přijde jako ubohost, protože to ten slavný chytrák prostě není. Ani s tím ohavným přízvukem. Postavu Dr. Watsonové netřeba komentovat, čekám už jen na profesorku Moriartyovou.

Zruší to? Ne, vražd a detektivních příběhů je neomezené množství a lidi baví chytří detektivové. Pokud to někdo vyloženě nezkazí (scénáristi, herci, …), nezruší to. Bohužel.

Made in Jersey

Ragelly

Ještě jsem neviděla Fairly Legal, takže nemůžu porovnávat. Ovšem co můžu říct, je Pravá blondýnka zkřížená s americkou Ugly Betty. Přesně tak mi Made in Jersey přijde. Jen aby bylo jasno, tento výrok není urážka. Zmíněný film i seriál patří do mé „Best Of“ sbírky, takže do Made in Jersey vkládám velkou důvěru.

Zruší to? Doufám (a myslím) že ne. Pokud seriál bude stejný jako trailer, myslím, že má šanci navázat na odkaz Veronicy Mars nebo Ally McBeal, tedy seriálů, ve kterých znatelně vyčnívá svěží, bystrá a inteligentní hlavní hrdinka.

Fruiko

Právníci se schopnostmi z ulice? CBS se rozhodla vykopat piloty z loni, kdy všechna tahle témata frčela? Nějak nevidím nic jiného než další právnický seriál.

Zruší to? Ano.

ZdZeus

Líbí. Budou tam chytré zvraty jak u Agathy Christie, zajímavá právnická angličtina, celkem originální zápletka… Šanci tomu dám, i když nového Perryho Masona neočekávám.

Zruší to? Možná, sledovanost asi nebude rekordní. Kdybych musel vybrat, tak tipuju, že ne.

Partners

Ragelly

Ok, pokud se lze opravdu zamilovat do seriálu, tak se mi to právě stalo! Přiznávám, že jsem k traileru šla hodně zaujatá (v jeho prospěch). Herecké obsazení mě už předem donutilo skákat radostí. Pak jsem si pustila trailer a zjistila jsem, že se mi na obrazovky vrátí mužská verze Willa a Grace, což je podle mě jeden z nejlepších sitcomů. No tak, musíte přece uznat, že to bylo rozkošně sladce vtipné, no ne?! Těším se, moc se těším!

Zruší to? Ne. Ne ne ne!! Jestli jo, tak se s nima nebavím!

Fruiko

Netuším, co k tomu napsat. Není to ani špatné ani dobré. Snad jen, že pro mě je jediný televizní architekt Ted Mosby.

Zruší to? Ano. Asi to je další seriál, co vyšumí jako kola, když do ní hodíte mentosku.

ZdZeus

Ale jo… Velmi lehce se to může zvrhnout ve velmi těžkou ubohost, ale jestli se to autorům podaří, mohla by to být pěkná oddychovka.

Zruší to? Kdyby se to divákům líbilo, může takováhle věc pokračovat donekonečna. Potenciál to má. Takže ne.

Vegas

Ragelly

Loni retro dramata vyhořela na plné čáře. Letos je tu Vegas, změní trajektorii? Myslím, že ne. Asi jsem ovlivněná tím, že zrovna westerny nejsou mým šálkem kávy, ale tipuju, že Justified říznutý Lone Star nebude to pravé ani pro Američany. Mimochodem, má to být komedie? Protože ta jedna bitka mě fakt rozesmála.

Zruší to? Buď to bude první zrušený seriál sezóny, nebo tomu dají 22 episod a zaříznou ho až pak. Každopádně do druhé řady to nedotáhne.

Fruiko

To, že se moderní westerny dostávají do módy, jsem už postřehl. Ale retro snad po téhle sezóně z módy vyšlo, ne?

Zruší to? Ano. Seriál má jistý potenciál, ale retro je po letošku mrtvé.

ZdZeus

Vypadá to jako Boardwalk Empire, jen trochu moc drsňácky kovbojské. Namachrované Texasany nemusím, ale herci jsou vybraní skvěle, působí přesvědčivě, a hodlám tomu dát šanci. Navíc historické reálie milovníka dějepisu vždycky potěší.

Zruší to? Ne, ale už z principu je takováhle válka policie a mafie časově omezená, vidím to třeba na 2 řady.


Trocha statitisky

Tentokrát se nám nepodařilo stoprocentně shodnout na osudu žádného seriálu. I když se Fruiko snažil a na odpis poslal 3 ze 4, většinově jsme nenechali přežít pouze jeden seriál. Na opačné straně barikády stál ZdZeus, který všem novinkám na CBS věří, byť některým nerad.


Zbylé dvě novinky jsou zatím bez videa, ale stejně poběží až v midseason. Tak co, je CBS lepší než ABC?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře26zobraz všech 26 příspěvků
ragelly

ragelly

Co co co?? Vy o mně mluvíte i jinde?? I'm famous already! Yes! :D
před 11 roky
ragelly

ragelly

:D :D Přesně tak to bylo i u mě :D :D "To je nějaký divný.. musím si to přečíst...
před 11 roky
haroska

haroska

Tak jsem ráda, že jsem ten překlep trochu překryla slávou největší :D
před 11 roky
Další články k tématu