18. 5. 2012

Trailery na novinky ABC včetně našich komentářů

Konečně tu jsou trailery na nové seriály. V tomhle seriálu vám je všechny ukážeme a navíc si neodpustíme nějaký ten komentář. A co víc tipneme si jestli seriál vydrží déle než jednu řadu. Pojďte tipovat s námi!

V článku najdete tipy tří redaktorů na další osudy seriálů. Pokud se nebojíte, můžete si vykoušet tipování na vlastní kůži v naší tipovačce o kredity a novou trofej!

666 Park Avenue

ZdZeus

No vida. Uvěřitelní herci, originální zápletka, … Jestli to scénáristi nepřeženou, mohlo by z toho být zajímavé drama. Jen si nedovedu představit, že bych u toho seděl s otevřenou pusou a počítal vteřiny do dalšího dílu. Budu ale optimista.

Zruší to? Chvíli vydrží, dokud nepřekomplikujou jako Lost.

Ragelly

Charlieho andílek zkouší duchařinu. Musím uznat, že trailer mě dost nadchnul. Líbí se mi, že se stanice pomalu začínají dostávat ze škatulky sitcomů a dramat a zkouší i takovéto odvážnější věci, u kterých, pokud se to povede, se nám budou ježit chloupky. Navíc velmi zajímavé herecké obsazení, rozhodně dávám šanci!

Zruší to? Snad se z toho nevyklube seriál, který je vyřešen a ukončen hned po první sérii. Věřím tomu, že ne, a tipuju prodloužení.

Fruiko

Kdo by to byl řekl, že když „Lock“ udělalá bubu v jiném seriálu než v Lostech, že to pořád bude to správné bubu. Vypadá to, že by to mohlo fungovat. Sice asi ne tak jako AHS, ale jako první díly Supernatural snad ano…

Zruší to? Ne. Duchařinky teď budou zase chvíli v módě…

The Family Tools

ZdZeus

Sice mám radši decentní a inteligentní vtipy než věčné nehody s nail gun, ale špatně to nevypadá. Tomuhle bych dal šanci, člověk někdy potřebuje oddechovku. Víc to ale podle mě nebude.

Zruší to? Ne, pár sezón vydrží, než dojdou vtípky.

Ragelly

Boj TV stanic proti vkusu diváků pokračuje! I když televize prohrávají, nehodlají se vzdát! Ano, po sérii vyhořelých Shit My Dad Says, Traffic Light, Perfect Couples, Man Up, Work It, How to Be a Gentleman… přichází další komedie o partě chlápků. Jako tradičně má hlavní hrdina kámoše černocha. Už slyším umíráček.

Zruší to? Zrušeno nejpozději po 13 episodách.

Fruiko

Konečně zase nějaký táta, co trochu shituje. I když se nemyslím, že se to zařadí do mého watchlistu, tak to vypadá celkem příjemně oddechově.

Zruší to? Nejspíš ano.

How To Live With Your Parents

ZdZeus

Čistě teoreticky by to mohlo být docela na úrovni. Tyhle seriály s „cool rodiči“ a single matkou se často zvrhnou v sérii dost ubohých vtipů, ale potěší výběr herců; třeba to tentokrát dopadne dobře. Jen se bojím, že bude málo hlavních postav.

Zruší to? Dost možná, ale šanci to má.

Ragelly

Netušíte, jak mě následující řádky budou bolet.. Ale toto nebude dobré. U traileru jsem se ani jednou nezasmála, což je asi trošku probém, jelikož se jedná o sitcom. Co je ale horší.. než ty necelé dvě minuty uběhly, skoro jsem se začala nudit! Sice se modlím ke všem seriálovým bohům, ať z toho nakonec vznikne supervtipný masterpiece, ale bohužel v sobě nenajdu tolik pozitivních energií, abych tomu věřila.. Nasazení v midseason je jen posledním hřebíčkem do rakve.

Zruší to? Ano.

Fruiko

HIMYM, TBBT. Seriály s dlouhým jménem mají většinou dlouhodobý úspěch, ne? Tak už se raději učte říkat HTLWYP…

Zruší to? No dlouhý jméno vs. midseason. Bude to boj, ale asi HTLWYP vyhraje.

Last Resort

ZdZeus

Těším! Napínavé, komplikované, konspirační, originální, od tvůrce Shieldu… a jaderné. Doufám, že to nezkazí, potenciál to totiž má. Vysoká politika Washingotnu a drsný generál, to snad musí dopadnout dobře.

Zruší to? 10 let tomu nedávám, ale vydrží.

Ragelly

Příznávám, že trailer hodně překvapil. Když jsem četla, o čem seriál bude, nějak mě to nenadchlo. Po zhlédnutí traileru to ovšem vypadá na solidní akční drama, které má šanci vydržet v éteru několik let. Pro dobro všech jen doufám, že se z toho nevyklube další konspirační seriál. Nebo LOST.

Zruší to? Ne.

Fruiko

Tohle by se spíš hodilo na nějakou kabelovku, která si to vymazlí. Vypadá to neotřele (až na pár patetických scén) a možná by mohli mít i co vyprávět déle než jednu řadu.

Zruší to? Ne. Pokud ano, tak to bude nejspíš velká škoda.

Malibu Country

ZdZeus

Ungh. Jižanský přízvuk potěší milovníky angličtiny, ale herecké výkony v traileru zrovna nezářily. A to předpokládám tříminutový výběr toho nejlepšího. Scénář vypadá stupidně, herci taky, stereotypní a laciné typy postav tomu nasazují korunu. Snad se pletu. Prosím, ať se pletu.

Zruší to? Kéž by. Ani nemusí vysílat první díl.

Ragelly

Reba. O pár let starší, v lepším oblečení a v Malibu. Jo, proč ne? Myslím, že si to užiju, i když Barbara Jean je prostě jen jedna…

Zruší to? Těžko říct, jak moc divákům Reba chybí. Každopádně pokud to mám porovnat s ostaními novými komediemi, tak MC patří do horní půlky, takže tipuju prodloužení.

Fruiko

Né, prosím néééé. To si opravdu někdo myslí, že sitcomy s hlasitým, ale opravdu hlasitým smíchem diváků a opravdu divnýma postavama frčí? Kdo jim to proboha tvrdí?

Zruší to? Jo. A to snad ani nepotřebuje delší komentář.

Mistresses

ZdZeus

Těžko soudit, přijde mi to jako neuvěřitelná stupidnost, ale nesleduju ani Zoufalky, ani Gossipku, tak nevím, třeba to takhle má vypadat. Já na to koukat nehodlám, ale uspět by to mezi lidmi mohlo.

Zruší to? Asi ne, Zoufalé Gossipky jsou vždycky populární.

Ragelly

Britskou předlohu jsem sice neviděla, ale u traileru mi na mysl vzešlo „Odvážnější Sex ve městě“. Mistresses ale nemají šanci přežít. A) Nasazení v květnu? Jako vážně? B) Seriál, který je očividně o sexu a podvádění, na komerční stanici.. už vidím ty petice rozzuřených rodičů (pamatujete na kauzu kolem Playboy Club?). Seriál by se mohl chytnout na kabelovce, ale na ABC má smůlu.

Zruší to? Ano.

Fruiko

Kdyby se v traileru ukázal alespoň náznak vtipu, tak napíšu Zoufalé manželky 2.0 přichází na scénu. Takhle to vypadá jen jako zoufalé běhny bez špetky vtipu.

Zruší to? Ano. Na Zoufalky mohli koukat i chlapi. Na tohle asi fakt koukat nebudou… Leda by to běželo na kabelovce a každou chvíli by někdo s někým souložil…

Nashville

ZdZeus

Podle popisu mě to moc nezaujalo, ale trailer už byl slibnější. Na Emmy to nevidím, ale určitě bych tomu dal šanci. Aby se to ale udrželo víc sezón, musela by být zápletka trochu hlubší. Navíc se bojím, že pětiminutové otravné písničky budu muset přeskakovat.

Zruší to? Zruší, nemá to potenciál, lidi přestanou koukat.

Ragelly

Před zhlédnutím traileru jsem si myslela, že to bude jen další hudební seriál kopírující Glee a Smash. Nemohla jsem se mýlit víc! Tohle bude nefalšované drama s malou hudební vložkou. Trailer mi opět dokázal, že Connie Britton si umí najít role! Tipuju, že Nashville bude nový hit.

Zruší to? Ne.

Fruiko

Loni frčelo retro, letos to budou seriály o zpěvačkách. OMG. To fakt nevymyslí něco zábavnějšího? Třeba o popelářích? Seriál o country? Really?

Zruší to? Zaplať pán Bůh ano. Po třech epizodách. Doufám.

The Neighbors

ZdZeus

Tolik možností, jak udělat seriál s mimozemšťany, a ABC nás poctí nepravděpodobnými idioty, kteří se za deset let nenaučili žít mezi lidmi, pošahanou rodinkou a neuvěřitelnými zápletkami, které budou zaručeně plné ohraných vtipů. Děkuju, ne.

Zruší to? Nespím hrůzou, protože se to možná lidem bude líbit. Zrušte!

Ragelly

Hahahahahaha… ne.

Zruší to? Ano, bude to první zrušený seriál sezóny.

Fruiko

Tohle bylo vážně divný, ale možná když se ubere slizu a přidá se víc alkoholových debat v UFU, tak by se to mohlo dát přežít. Ale spíš ne.

Zruší to? Nejspíš ne, slot po Modern Family tomu natáhne diváky.

Red Widow

ZdZeus

Teoreticky zajímavé, v praxi se obávám, že to bude buď překomplikované, nebo naopak až moc přímočaré. Není nad pořádnou mafiánskou gangsterku, ale tohle bude slabý hollywoodský odvar s nevinnou matkou, která obrátí mafiánům život naruby. Tss.

Zruší to? Snad ano a nasadí místo toho něco inteligentního.

Ragelly

Nemastné neslané. Trailer v podstatě ukázal jen to, jak se hlavní hrdince žilo před smrtí manžela.. aka vůbec netušíme, o čem (a jaký) seriál bude. Podle mě jedna z novinek, která hned po pilotu upadne v hluboké zapomnění. Mimochodem.. pokud to budou proplétat kupou flashbacků, sami si budou kopat hrob, stejně jako u The Event.

Zruší to? Nemám pochyb.

Fruiko

Trochu mě děsí nápis od tvůrců Stmívání a ty srdceryvné prolínačky. Námět nezní špatně, ale trailer se moc nepředvedl. Skoro bych řekl, že se nám tu rodí druhý Missing.

Zruší to? Nejspíš ano.

Zero Hour

ZdZeus

Tohle by mohla být pecka. Tajemno, nacisti, tajný řád, teroristi, … To budou lidi milovat a já se taky s chutí podívám. A konečně něco, u čeho si dovedu představit, že bez dechu zkouknu celou sezónu najednou.

Zruší to? Tohle by mohlo vydržet. Jen asi manželka nebude unesená 10 let.

Ragelly

Pro fanoušky konspiračních teorií a hádanek je Zero Hour povinná položka do watchlistu. Osobně si ale myslím, že už jsme toto téma viděli zpracováno kvalitněji. Každopádně na můj seznam Zero Hour jde, už jen proto, že u traileru mi hlavou hrálo pouze jedno slovo – Cappie!

Zruší to? Pro dobro seriálu doufám, že ho solidně uzavřou na konci série a zruší. Ať se z toho nestane další Prison Break…

Fruiko

Tohle je můj šálek čajek. Konspirace, hledání pokladů, nacisti, nějaká ta záhada na pokračování. I trailer vypadá nadějně.

Zruší to? Bohužel ano. Lidi jsou po tom, co provedli v Lostech k podobným seriálům dosti skeptičtí. Snad jim to řeknou včas a bude to mít důstojný konec.


Trocha statistiky

10 novinek jsme většinově odsoudili ke zrušení 8 seriálů. Je zajímavé, že naopak dva přeživší prošli plným počtem hlasů. To u zrušených jsme se takhle shodli jen jednou. Největším zabijákem je Fruiko s Ragelly (po 6 seriálech), ale ZdZeus za nimi zaostává jen o jediný seriál.


Tak co, se kterým z redaktorů máte nejpodobnější tipy? A na co se nejvíce těšíte? Diskuze čeká… Tak pište!

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře21zobraz všech 21 příspěvků
Maarti

Maarti

Jéé, Zero Hour - vypadá to zajímavě, navíc Tříska a taky můj oblíbenec Anthony Edwards z Pohotovosti...
před 12 roky
Hrus

Hrus

Tesim se na Last Resort, ale myslim, ze to nakonec (zase) podelaj... Jinak urcite ani pilot neshlednu...
před 12 roky
aaaja

aaaja

tak, konečně jsem dokoukla všechno :D ABC má asi největší počet potenciálních blbostí :D Ale šanci dam 666...
před 12 roky
Další články k tématu