18. 7. 2016

Mary Kills People: Hvězda z Hannibala jako Anděl smrti

Mary Kills People: Hvězda z Hannibala jako Anděl smrti

Kanadská televizní stanice Global si před pár měsíci objednala nové drama Mary Kills People, jehož produkce začala nyní v Torontu. Za vznikem seriálu stojí Tara Armstrong, přičemž funkce výkonné producentky se ujala Tassie Cameron, tvůrkyně seriálu Rookie Blue (Policejní bažanti). Za kameru usedne režisérka Holly Dale, která má s režírováním bohaté zkušenosti.

Seriál vypráví příběh svobodné matky Mary Harrisové, která pracuje jako lékařka na pohotovosti. Mary však tajně pomáhá svým smrtelně nemocným pacientům s asistovanou sebevraždou, což není zrovna legální byznys. Brzy se dostane do problémů, jelikož policie začne vyšetřovat úmrtí některých jejích pacientů. Roli získala herečka Caroline Dhavernas, známá jako Alana Bloom ze seriálu Hannibal.

Jako Joel, jeden z Maryiných smrtelně nemocných pacientů, se představí herec Jay Ryan, kterého můžete znát ze seriálu Beauty and the Beast (Kráska a zvíře). Vztah Mary a Joela je ovšem trochu komplikovanější, jelikož si nejsou tak úplně lhostejní. Herec Richard Short (666 Park Avenue) si zahraje Dese, který Mary s jejím tajemstvím vypomáhá. Roli Franka, Joelova nejlepšího kamaráda, který se o něj začne kvůli jeho vztahu s Mary obávat, ztvární herec Lyriq Bent (Rookie Blue). Herec Greg Bryk (Bitten) získal roli Gradyho, který Mary dodává potřebné léky, Abigail Winter (Warehouse 13) se objeví jako Maryina dcera a Charlotte Sullivan (Rookie Blue) se ujme role Nicole, Maryiny starostlivé sestry.

První série se bude skládat z šesti epizod, jejichž premiéra je v plánu počátkem roku 2017.


Co říkáte na tento nový seriál? Přidáte si ho do svého watchlistu? Jak se vám zamlouvá jeho obsazení?

Kdo nesdílí není Čech! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Michalenka

Michalenka

Mě naopak téma seriálu vůbec nezaujalo...Možná jen kvůli Caroline
před 7 roky
milosh

milosh

Téma zní dost zajímavě, obsazení povedené... jen doufám, že to nebude až moc depresivní. A pokud jo, tak...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Toto asi nie...
před 7 roky
Další články k tématu