20. 3. 2017

Penélope Cruz bude součástí třetího ACS

Penélope Cruz bude součástí třetího ACS

Hollywoodská hvězda Penélope Cruz získala jednu z hlavních rolí v nadcházející třetí řadě antologie American Crime Story.

Desetidílná řada se bude zabývat šokujícím atentátem na legendárního módního návrháře Gianniho Versaceho. Ten byl v červenci 1997 zavražděn před svou vilou v Miami Beach. Vrahem byl sociopatický sériový vrah Andrew Cunanan, který o osm dní po Versaceho atentátu spáchal sebevraždu, když jej policie chtěla zatknout. Versace byl jeho pátá a poslední oběť.

Herečka ztvární Donatellu Versace, sestru Gianniho. Jde o jednu z hlavních a nejdůležitějších postav v příběhu. Po jejím boku zde budou zářit Édgar Ramírez jako Versace a Darren Criss jako jeho vrah Cunanan.

Pro Penelope jde o americký televizní debut. Že by měla zaděláno na Emmy či Glóbus? Oscara už doma má, a to za roli ve snímku Vicky Cristina Barcelona z roku 2008.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
STOUPA

STOUPA

Ale jo vypadá to zajímavě.
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

To vypadá dobře.
před 7 roky
Koldik

Koldik

Penelope je super, mam ju rad v hocijakej ulohe...
před 6 roky
Další články k tématu