8. 10. 2017

TWD a FTWD se dočkají dlouho očekávaného crossoveru

TWD a FTWD se dočkají dlouho očekávaného crossoveru

Mluví se o tom od doby, kdy se poprvé oznámil spin-off. Nyní se sen všech fanoušků konečně stane realitou. Během newyorského Comic-Conu bylo oznámeno, že se světy The Walking Dead (Živí mrtví) a Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce) střetnou – tvůrci chystají crossover.

„Je tu jedna postava, která přejde z jednoho seriálu do druhého. Neřeknu vám ale, která postava to bude ani z kterého do kterého seriálu přijde,“ prozradil Robert Kirkman, který stojí nejen za oběma seriály, ale i za původním komiksem. „V našem světě půjde skutečně o obrovskou událost,“ dodal a ještě upřesnil, že crossover se uskuteční během příštího roku.

Zpráva o propojení seriálů přichází jen několik málo dnů před začátkem osmé série TWD. Tato premiéra bude speciální, jde totiž o výroční stou epizodu seriálu. FTWD odvysílá své finále třetí řady o týden dříve, tedy 15. října.


Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Maroš22

Maroš22

Sledovanosť klesá u oboch seriáloch, tak sa snažia všetkými možnými spôsobmi ju zvýšiť.
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Tak to jsem zvědavá...
před 6 roky
medarka

medarka

seriál se mi moc líbil,ale už pomalu tři série se nemůžou zbavit jednoho idiota s pálkou...
před 6 roky
Další články k tématu